Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

Βόλτα


Βόλτα στην γειτονιά!
με κλικ μεγαλώνουνε. 
Ιταλικές παπαρούνες.
Όχι όσο κόκκινες όσο οι Ελληνικές.
Αυτή η πλάκα-μνημείο είναι καρφωμένη στον κορμό του δέντρου που βρέθηκε στον δρόμο κάποιου τύπου ονόματι Τσίπα καθώς έστριβε με 85 χιλιόμετρα την ώρα με την μοτοσυκλέτα του στις κορδέλες μας στις 17 Αυγούστου του 2000. Πολλοί θεωρούν τον δρόμο μας ιδιωτική τους πίστα. Το καλοκαίρι ακούμε το νοσοκομειακό ελικόπτερο μιά-δυό φορές την εβδομάδα. Στην Ιταλία κάνουν με δύο τρχούς αυτά που στην Ελλάδα κάνουν με τέσσερεις --με το ίδιο όμως αποτέλεσμα.


Δύο πεταλούδες ακουμπάνε τα πόδια τους καθώς συζητάνε για το αν θα κάνουν έρωτα. 
Κουνιόντουσαν πολύ γρήγορα και έιχα μόνο την μηχανή τσέπης μαζί μου, αλλά φαίνονται και οι δύο.


Η φάρμα της Νέλλας,
και η Νέλλα στην κουζίνα της.
Το σπίτι μας είναι πίσω από τα πέρα δέντρα.


2 σχόλια:

 1. Φοβερή η φωτογραφία με τις πεταλούδες!
  Πανέμορφες, μου αρέσουν πολύ αυτά τα ποστς σου!

  ΥΓ Αγαπώ πολύ τη φύση (και τη φωτογράφιση της / περιήγηση της / την ιστορία κάθε τόπου / αυτός ο τύπος στη φωτο έμοιαζε με τον Μπερλουσκόνι στο νεότερο του...) :)
  Δε ξέρω κατά πόσο ένας άνθρωπος που έχει ζήσει όλη του τη ζωή στην επαρχεία, θα εστιάζει στα ίδια πράγματα σε αυτή, με κάποιον που ζει στην πόλη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Σ' ευχαριστώ αγαπητή μου Roadartist. Την Παρασκευή θά 'χει κι άλλες από τον αυριανό οικογενειακό (9 άτομα) περίπατο 9 χιλιομέτρων στις βουνοκορφές με προορισμό ένα μοναστήρι του 9ου αιώνα. Προηγείται η ανάρτηση της 4ης Ιουλίου, και ο περίπατος αμέσως μετά :-)

   Μ' αρέσει πολύ να φωτογραφίζω στους περιπάτους μας την φύση γύρω μας που κάθε μέρα είναι καινούργια...

   Διαγραφή

Σημειώσεις σχετικά με τα σχόλια:

Η Αποθήκη Σκέψης δεν δέχεται "Ανώνυμα" σχόλια, γιατί μερικοί ανώνυμοι διάλεγαν να μην υπογράφουν καν με κάποιο όνομα κάτω από το σχόλιό τους. Ενώ ούτε η μπλογκική ταυτότητα ούτε ένα όνομα γραμμένο κάτω από ένα σχόλιο σημαίνουν τίποτα, η προδίδουν κανένα πραγματικό στοιχείο, η πλήρης ανωνυμία δείχνει απλά έλλειψη οποιουδήποτε σεβασμού προς τους άλλους σχολιαστές. Ζητώ συγγνώμη για αυτήν την αλλαγή από τους φίλους που υπέγραφαν τα ανώνυμα σχόλιά τους και ελπίζω να βρείτε έναν τρόπο να συνεχίσετε να σχολιάζετε όποτε θέλετε.


Για να απαντήσετε σε μεμονωμένα σχόλια, κάντε κλικ στο λινκ "Reply" κάτω από το κάθε σχόλιο. Για να συνεχιστεί η σειρά σχετικών σχολίων κάτω από ένα συγκεκριμένο σχόλιο πρέπει να πατάτε το λινκ "Reply" κάτω από το αρχικό σχόλιο της σειράς.

Για να γράφετε ανεξάρτητο σχόλιο πρέπει να χρησιμοποιείτε το κουτί σχολίων κάτω-κάτω χωρίς να πατάτε "Reply" προηγουμένως.