Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

Ρίγανη


Πως να ποζάρει κανείς το πουκαμισάκι του από το Bluebird Cafe της Nashville, Tennessee, σε ένα χωριό της Ιταλίας; Με χοιρινά σουβλάκια και Ελληνική ρίγανη (οι ελιές είναι Καλαμάτας).

Η νεολαία της σήμερον έχει αναπτύξει μια ιδιαίτερη σχέση με τα κινητά τους.
Ίσως αυτός είναι ο τρόπος της φύσης να μειώσει τον κίνδυνο του υπερπληθυσμού.


Ή, ίσως να ψάχνει σουβλατζίδικο στην περιοχή,
μια που και τα 23 τα δικά μας τελειώσαν πολύ γρήγορα...
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημειώσεις σχετικά με τα σχόλια:

Η Αποθήκη Σκέψης δεν δέχεται "Ανώνυμα" σχόλια, γιατί μερικοί ανώνυμοι διάλεγαν να μην υπογράφουν καν με κάποιο όνομα κάτω από το σχόλιό τους. Ενώ ούτε η μπλογκική ταυτότητα ούτε ένα όνομα γραμμένο κάτω από ένα σχόλιο σημαίνουν τίποτα, η προδίδουν κανένα πραγματικό στοιχείο, η πλήρης ανωνυμία δείχνει απλά έλλειψη οποιουδήποτε σεβασμού προς τους άλλους σχολιαστές. Ζητώ συγγνώμη για αυτήν την αλλαγή από τους φίλους που υπέγραφαν τα ανώνυμα σχόλιά τους και ελπίζω να βρείτε έναν τρόπο να συνεχίσετε να σχολιάζετε όποτε θέλετε.


Για να απαντήσετε σε μεμονωμένα σχόλια, κάντε κλικ στο λινκ "Reply" κάτω από το κάθε σχόλιο. Για να συνεχιστεί η σειρά σχετικών σχολίων κάτω από ένα συγκεκριμένο σχόλιο πρέπει να πατάτε το λινκ "Reply" κάτω από το αρχικό σχόλιο της σειράς.

Για να γράφετε ανεξάρτητο σχόλιο πρέπει να χρησιμοποιείτε το κουτί σχολίων κάτω-κάτω χωρίς να πατάτε "Reply" προηγουμένως.