Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

Dragonfly

Στον κήπο μας.
με κλικ μεγαλώνουνε....και ένα χαμόγελο για τον φακό!4 σχόλια:

 1. τέτοιες φωτογραφίες βάζεις και δεν πρόκειται ποτέ να έρθω εκεί!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ναι, αλλά οι χθεσινές ήταν πιο θελκτικές, δεν μπορεις να πεις :-)

   Διαγραφή
 2. Βλέποντας τις φωτο, σκέφτηκα "τι θαύμα είναι τελικά η ζωή"! Μέχρι και αυτό το έντομο, μας το επιβεβαιώνει... Με αυτή τη σκέψη, κλείνω το pc και πάω να κοιμηθώ, καληνύχτα!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αυτό είναι το θαύμα! παντού γύρω μας και μέσα μας!

   Καλή σου νύχτα :-)

   Διαγραφή

Σημειώσεις σχετικά με τα σχόλια:

Η Αποθήκη Σκέψης δεν δέχεται "Ανώνυμα" σχόλια, γιατί μερικοί ανώνυμοι διάλεγαν να μην υπογράφουν καν με κάποιο όνομα κάτω από το σχόλιό τους. Ενώ ούτε η μπλογκική ταυτότητα ούτε ένα όνομα γραμμένο κάτω από ένα σχόλιο σημαίνουν τίποτα, η προδίδουν κανένα πραγματικό στοιχείο, η πλήρης ανωνυμία δείχνει απλά έλλειψη οποιουδήποτε σεβασμού προς τους άλλους σχολιαστές. Ζητώ συγγνώμη για αυτήν την αλλαγή από τους φίλους που υπέγραφαν τα ανώνυμα σχόλιά τους και ελπίζω να βρείτε έναν τρόπο να συνεχίσετε να σχολιάζετε όποτε θέλετε.


Για να απαντήσετε σε μεμονωμένα σχόλια, κάντε κλικ στο λινκ "Reply" κάτω από το κάθε σχόλιο. Για να συνεχιστεί η σειρά σχετικών σχολίων κάτω από ένα συγκεκριμένο σχόλιο πρέπει να πατάτε το λινκ "Reply" κάτω από το αρχικό σχόλιο της σειράς.

Για να γράφετε ανεξάρτητο σχόλιο πρέπει να χρησιμοποιείτε το κουτί σχολίων κάτω-κάτω χωρίς να πατάτε "Reply" προηγουμένως.