Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

Δευτέρα

Προσκαλέσαμε τον ανιψιό μας τον Ρικάρντο, εννέα χρονών, ν' ανέβει από την πόλη και να κάτσει μαζί μας καμιά βδομάδα. Ο ακροβατικός αετός είχε να βγει από την τσάντα του από το 2006 όταν τον πετάξαμε για τελευταία φορά με τον Κώστα, τότε 16 ετών. Συνήθως πηγαίναμε στο Ocean Park όπου ο αέρας του Ατλαντικού έκανε τον αετό πολύ χαρούμενο. Σήμερα ήταν πότε άπνοια πότε λίγος αέρας. Σηκώθηκε δυό τρεις φορές αλλά αλλάξαμε στρατηγική και συνεχίσαμε με ένα πιο παραδοσιακό τρόπο του πως να περνάει κανείς τα καλοκαιρινά απομεσήμερα...Μόλις είδε ο Κώστας την ανάρτηση μας έστειλε φωτογρφίες από την δικιά του μέρα...
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημειώσεις σχετικά με τα σχόλια:

Η Αποθήκη Σκέψης δεν δέχεται "Ανώνυμα" σχόλια, γιατί μερικοί ανώνυμοι διάλεγαν να μην υπογράφουν καν με κάποιο όνομα κάτω από το σχόλιό τους. Ενώ ούτε η μπλογκική ταυτότητα ούτε ένα όνομα γραμμένο κάτω από ένα σχόλιο σημαίνουν τίποτα, η προδίδουν κανένα πραγματικό στοιχείο, η πλήρης ανωνυμία δείχνει απλά έλλειψη οποιουδήποτε σεβασμού προς τους άλλους σχολιαστές. Ζητώ συγγνώμη για αυτήν την αλλαγή από τους φίλους που υπέγραφαν τα ανώνυμα σχόλιά τους και ελπίζω να βρείτε έναν τρόπο να συνεχίσετε να σχολιάζετε όποτε θέλετε.


Για να απαντήσετε σε μεμονωμένα σχόλια, κάντε κλικ στο λινκ "Reply" κάτω από το κάθε σχόλιο. Για να συνεχιστεί η σειρά σχετικών σχολίων κάτω από ένα συγκεκριμένο σχόλιο πρέπει να πατάτε το λινκ "Reply" κάτω από το αρχικό σχόλιο της σειράς.

Για να γράφετε ανεξάρτητο σχόλιο πρέπει να χρησιμοποιείτε το κουτί σχολίων κάτω-κάτω χωρίς να πατάτε "Reply" προηγουμένως.