Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

Σπίτι
Ο Κώστας αυτό το Σαββατοκύριακο μετακόμισε στο πρώτο του σπίτι. Έχοντας αποφοιτήσει από το πανεπιστήμιο, με πτυχίο αεροναυτικών επιστημών, ένα χρόνο γρηγορότερα από τους συμμαθητές και φίλους του, πέρασε τον περασμένο χρόνο μοιραζόμενος ένα τριάρι διαμέρισμα με έναν από την παρέα, με τους άλλους να μένουν σε διπλανά διαμερίσματα. Τώρα βρήκε το πρώτο του πραγματικό σπιτάκι σε μια κοινότητα, κλειστή, με το δικό της διάδρομο προσγειώσεως-απογειώσεως. Αυτό το είδος γειτονιάς με δικό της αεροδρόμιο λέγεται "Fly-in Community" και η συγκεκριμένη είναι μερικά χιλιόμετρα από την Ντεητόνα Μπητς, Φλώριδα, και το πανεπιστήμιο από το οποίο αποφοίτησαν. Για να πάει στην δουλειά του να πετάξει επιβατηκά τζετ CRJ200 και CRJ700 πρέπει να πάει στο αεροδρόμιο της Ντέητον, Οχάιο, δύο αεροπορικές πτήσεις μακριά, μέσω της Σάρλοτ της Βόρειας Καρολίνας.

Οι φωτογραφίες είναι από πριν τελειώσει η μετακόμιση βέβαια, αλλά, δε βλέπω το γκριλ του κήπου για τις μπριζόλες. Θα είναι ακόμα μέσα στο φορτηγό, μαζί με τα μπουκάλια με καυτές σάλτσες... για τα γενέθλιά του όταν κλείσει τα 23 σε μερικούς μήνες...


...το επίσης ωραίο, για ένα μπαμπά, είναι ότι είναι χρόνια τώρα που δεν έχει ανάγκη καμιάς χρηματικής βοήθειας. Τα έχει καταφέρει εντελώς μόνος του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημειώσεις σχετικά με τα σχόλια:

Η Αποθήκη Σκέψης δεν δέχεται "Ανώνυμα" σχόλια, γιατί μερικοί ανώνυμοι διάλεγαν να μην υπογράφουν καν με κάποιο όνομα κάτω από το σχόλιό τους. Ενώ ούτε η μπλογκική ταυτότητα ούτε ένα όνομα γραμμένο κάτω από ένα σχόλιο σημαίνουν τίποτα, η προδίδουν κανένα πραγματικό στοιχείο, η πλήρης ανωνυμία δείχνει απλά έλλειψη οποιουδήποτε σεβασμού προς τους άλλους σχολιαστές. Ζητώ συγγνώμη για αυτήν την αλλαγή από τους φίλους που υπέγραφαν τα ανώνυμα σχόλιά τους και ελπίζω να βρείτε έναν τρόπο να συνεχίσετε να σχολιάζετε όποτε θέλετε.


Για να απαντήσετε σε μεμονωμένα σχόλια, κάντε κλικ στο λινκ "Reply" κάτω από το κάθε σχόλιο. Για να συνεχιστεί η σειρά σχετικών σχολίων κάτω από ένα συγκεκριμένο σχόλιο πρέπει να πατάτε το λινκ "Reply" κάτω από το αρχικό σχόλιο της σειράς.

Για να γράφετε ανεξάρτητο σχόλιο πρέπει να χρησιμοποιείτε το κουτί σχολίων κάτω-κάτω χωρίς να πατάτε "Reply" προηγουμένως.