Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

Θεάματα










Το θέαμα το βλέπουμε, αλλά από άρτο γιοκ.

Στο προηγούμενο επεισόδιο, όλα τα καλά παιδιά τρέχανε να περάσουνε το καθένα το δικό του αντιρατσιστικό νομοσχέδιο και ο μπαμπάς τους έλεγε ότι όχι δεν χρειάζεται, αρκεί ο αντιρατσισμός που έχουμε. Τα παιδιά επέμεναν και μάλιστα ήρθε και ένα αυγό να καταθέσει δικό του νομοσχέδιο περί ρατσιμού κατά των αυγών. Όλα τα πρόβατα κοιτούσαν από το μαντρί τους να δούνε ποιο παιδάκι θα τελειώσει πρώτο και ξαφνικά κόπηκε το φως και γίναν όλα μαύρα.

Το θέαμα είναι πλέον θέατρο του παραλόγου, όπου, το παράλογο είναι ότι τα πρόβατα προσπαθούν να βρουν λογική στο θέαμα.

Κι έτσι τώρα η κυβέρνηση θα πέσει επειδή ο Σαμαράς έκλεισε την ΕΡΤ.

Ή, η κυβέρνηση θα σωθεί με τον Σαμαρά να συμβιβάζεται δήθεν και να παίζει επαναλήψεις από την ΕΡΤ μέχρι να φτιάξει την ΝΕΡΙΤ.

Εν τω μεταξύ ο τσίπρας προσπαθεί να βρει δικό του σταθμό πριν τις επόμενες εκλογές.

Γαμώ το, στα Αγγλικά τουλάχιστον τα ακρώνυμα έχουν στόμφο. Λες ΜπιΜπιΣι και γεμίζει το στόμα σου! Λες ΈνΜπιΣι, ΣιΜπιΕς, ΈηΜπιΣι, και γεμίζει η γλώσσα σου εκγυρότητα! Άντε και να πεις ΕφΜπιΑη, ΣιΑηΕη, ΕνΕσΕη και φτιάχνεις ολόκληρη ταινία του Χόλυγουντ... Εμείς που να μας πάρει και να μας σηκώσει ούτε τρία γεμάτα γράμματα δεν μπορούμε να βάλουμε σε μια σειρά που να δίνει και κάποιο βάρος. Λες ΕΡΤ και ειναι σαν να ρεύεσαι. Λες ΝΕΡΙΤ και νομίζουν ότι τραγουδάς Ένα Νερό Κυρα Βαγγελιώ, η κάτι για κάποια Νεραντζιά. Ή ότι αναφέρεσαι σε κάποιαν πριγκίπισσα από την Αραβία. Η πριγκίπισσα Νερίτ και οι σαράντα κλέφτες.

Ας το αντιμετωπίσουμε ευθέως, κατά πρόσωπο, με ειλικρίνεια. Τα ακρώνυμά μας είναι για κλάματα.

Αλλά το αλαλούμ δεν σταματάει εκεί. Φέρνουμε απ' έξω τις προεκλογικές τηλεοπτικές συζητήσεις debate και τις λέμε Ντημπέητ. Φέρνουμε το internet και το λέμε διαδίκτυο. Ακούμε στην Αγγλία για τα Pub (Public House) και τα λέμε στο θηλυκό, η παμπ.

Και από κει που έπρεπε κάτι να γίνει για τα χάλια της εθνικής ραδιοφωνίας και τηλεόρασης ξεχάσαμε το θέμα γιατί ο Αλι Μπαμπάς την σκότωσε με την χατζάρα του για να φέρει την παρθένα πριγκίπισσα Νερίτ Ντολμά Κουπεπέ!

Κι όταν πάτε στις κάλπες έχετε επιλογές παραμυθένιες. Αντώνη, Βαγγελη, Φώτη, αλέξη.

Έλαβον: Χρυσή Αυγή 20%.

Κι άντε να θυμηθούμε το πατριωτικό άσμα... 
Σε τούτη δω την κακιά σκουριά, μάρμαρο δεν πιάνει...












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημειώσεις σχετικά με τα σχόλια:

Η Αποθήκη Σκέψης δεν δέχεται "Ανώνυμα" σχόλια, γιατί μερικοί ανώνυμοι διάλεγαν να μην υπογράφουν καν με κάποιο όνομα κάτω από το σχόλιό τους. Ενώ ούτε η μπλογκική ταυτότητα ούτε ένα όνομα γραμμένο κάτω από ένα σχόλιο σημαίνουν τίποτα, η προδίδουν κανένα πραγματικό στοιχείο, η πλήρης ανωνυμία δείχνει απλά έλλειψη οποιουδήποτε σεβασμού προς τους άλλους σχολιαστές. Ζητώ συγγνώμη για αυτήν την αλλαγή από τους φίλους που υπέγραφαν τα ανώνυμα σχόλιά τους και ελπίζω να βρείτε έναν τρόπο να συνεχίσετε να σχολιάζετε όποτε θέλετε.


Για να απαντήσετε σε μεμονωμένα σχόλια, κάντε κλικ στο λινκ "Reply" κάτω από το κάθε σχόλιο. Για να συνεχιστεί η σειρά σχετικών σχολίων κάτω από ένα συγκεκριμένο σχόλιο πρέπει να πατάτε το λινκ "Reply" κάτω από το αρχικό σχόλιο της σειράς.

Για να γράφετε ανεξάρτητο σχόλιο πρέπει να χρησιμοποιείτε το κουτί σχολίων κάτω-κάτω χωρίς να πατάτε "Reply" προηγουμένως.