Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

Στρατηγική

Ίσως αν αλλάζαμε στρατηγική;6 σχόλια:

 1. Θα πρότεινα pole dancing!
  Είναι πιο καμπαρετζίδικος χορός και ταιριάζει καλύτερα, άσε που αφήνει και μια υπόσχεση ότι αν πετάξεις ευρώ, ξεβρακώνομαι τελείως.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Τσου!
  Μην είμαστε βάνδαλοι, για τέτοια θεάματα υπάρχει και το Παναθηναϊκό Στάδιο, εκεί δεν έριχνε τα καλαματιανά της η Χούντα;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Έχεις κάποιο δίκιο, αλλά τώρα έκανα όλα τα κουστούμια της φωτογραφίας για το Ηρώδιο. Πρέπει να πάμε για καινούργια γκαρτνταρομπα, έξοδα... τες παν. Τι χρώματα θέλεις για το Παναθηναϊκό;

   Διαγραφή
 3. Ως Ολυμπιακός θα ήταν πρόκληση να φορέσω κόκκινα στο Παναθηναϊκό.
  Εγώ πάντως λέω να περικόψουμε εντελώς τα έξοδα και να πάμε με αδιαμιαία περιβολή, θα εκιμηθεί δεόντως κι από τους πιστωτές μας, τι στην ευχή pole dancing θα χορέψουμε, όχι μαζούρκα!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Μπα. Κοίτα προσεκτικότερα την φωτογραφία στην ανάρτηση.Λευκό δέρμα με καρφιά από τιτάνιο, δερματινα γάντια και φυσικά ματτ λάδι για το κορμί. Και για την Άγγελα ένα απλό πράσινο. Πολύ πιο σέξυ από την δική σου ιδέα. Αν και αν το παίζαμε γυμνό θα έπρεπε στο τέλος να πάμε Ηρώδιο μια που θα ταίριαζε καλύτερα εκεί.

   Διαγραφή

Σημειώσεις σχετικά με τα σχόλια:

Η Αποθήκη Σκέψης δεν δέχεται "Ανώνυμα" σχόλια, γιατί μερικοί ανώνυμοι διάλεγαν να μην υπογράφουν καν με κάποιο όνομα κάτω από το σχόλιό τους. Ενώ ούτε η μπλογκική ταυτότητα ούτε ένα όνομα γραμμένο κάτω από ένα σχόλιο σημαίνουν τίποτα, η προδίδουν κανένα πραγματικό στοιχείο, η πλήρης ανωνυμία δείχνει απλά έλλειψη οποιουδήποτε σεβασμού προς τους άλλους σχολιαστές. Ζητώ συγγνώμη για αυτήν την αλλαγή από τους φίλους που υπέγραφαν τα ανώνυμα σχόλιά τους και ελπίζω να βρείτε έναν τρόπο να συνεχίσετε να σχολιάζετε όποτε θέλετε.


Για να απαντήσετε σε μεμονωμένα σχόλια, κάντε κλικ στο λινκ "Reply" κάτω από το κάθε σχόλιο. Για να συνεχιστεί η σειρά σχετικών σχολίων κάτω από ένα συγκεκριμένο σχόλιο πρέπει να πατάτε το λινκ "Reply" κάτω από το αρχικό σχόλιο της σειράς.

Για να γράφετε ανεξάρτητο σχόλιο πρέπει να χρησιμοποιείτε το κουτί σχολίων κάτω-κάτω χωρίς να πατάτε "Reply" προηγουμένως.