Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

Δάσος
Το καινούργιο μας Κέντρο Επισκεπτών άρχισε τις εκδηλώσεις, μια εκ των οποίων είναι μιάμιση ώρα διδασκαλίας για παιδιά του δημοτικού: "Γνωρίστε το Δάσος σας", κάθε Παρασκευή 10 πμ. Εδώ ένα γκρουπ παιδιών συμπεριλαμβανομένου του ανιψιού μας του Ρικάρντο και της δασκάλας τους, Κλώντια. Το μάθημα του δάσους προσφέρεται από το Κόρπο Φορεστάλε ντελο Στάτο και δη της τοπικής διοικήτριας του σταθμού και διδάκτορος Δασολογίας, Μαργαρίτα, η οποία έχει στην διάθεσή της φωτογράφο από την Νέα Υόρκη 24 ώρες το εικοστετράωρο!

με κλικ μεγαλώνουν 1300 πιξελς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημειώσεις σχετικά με τα σχόλια:

Η Αποθήκη Σκέψης δεν δέχεται "Ανώνυμα" σχόλια, γιατί μερικοί ανώνυμοι διάλεγαν να μην υπογράφουν καν με κάποιο όνομα κάτω από το σχόλιό τους. Ενώ ούτε η μπλογκική ταυτότητα ούτε ένα όνομα γραμμένο κάτω από ένα σχόλιο σημαίνουν τίποτα, η προδίδουν κανένα πραγματικό στοιχείο, η πλήρης ανωνυμία δείχνει απλά έλλειψη οποιουδήποτε σεβασμού προς τους άλλους σχολιαστές. Ζητώ συγγνώμη για αυτήν την αλλαγή από τους φίλους που υπέγραφαν τα ανώνυμα σχόλιά τους και ελπίζω να βρείτε έναν τρόπο να συνεχίσετε να σχολιάζετε όποτε θέλετε.


Για να απαντήσετε σε μεμονωμένα σχόλια, κάντε κλικ στο λινκ "Reply" κάτω από το κάθε σχόλιο. Για να συνεχιστεί η σειρά σχετικών σχολίων κάτω από ένα συγκεκριμένο σχόλιο πρέπει να πατάτε το λινκ "Reply" κάτω από το αρχικό σχόλιο της σειράς.

Για να γράφετε ανεξάρτητο σχόλιο πρέπει να χρησιμοποιείτε το κουτί σχολίων κάτω-κάτω χωρίς να πατάτε "Reply" προηγουμένως.