Σάββατο, 2 Νοεμβρίου 2013

FolkFest

Νάμαστε πάλι στο ΦολκΦέστ μας! Το 14ο από το πρώτο που έγινε το 2000 και κάθε χρόνο από τότε. Ιδέα γέννημα και θρέμμα της Μαργαρίτας και άλλων τριών φίλων, το San Benedetto in Alpe FolkFest έχει γίνει γνωστό σαν το καλύτερο φεστιβάλ Ιρλανδικής φολκ μουσικής στην Ιταλία. Στο χωριό μας των 180 κατοίκων έρχονται καμιά τριανταριά Ιρλανδοί φίλοι μας μουσικοί, γνωστοί, από το Μπέλφαστ και το Δουβλίνο, και μουσικοί από άλλα μέρη, ως και από την Κροατία, και παίρνουν μέρος άλλα 200 άτομα που έρχονται από παντού και κοιμούνται όπου βρούνε κρεβάτι... Χορός, μουσική, σπουδή, ξενοιασιά! και φιλίες δεκαετίας.

Τρεις μέρες μουσικής, μαθημάτων, και sessions... φέτος, 1 έως 3 Νοεμβρίου.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημειώσεις σχετικά με τα σχόλια:

Η Αποθήκη Σκέψης δεν δέχεται "Ανώνυμα" σχόλια, γιατί μερικοί ανώνυμοι διάλεγαν να μην υπογράφουν καν με κάποιο όνομα κάτω από το σχόλιό τους. Ενώ ούτε η μπλογκική ταυτότητα ούτε ένα όνομα γραμμένο κάτω από ένα σχόλιο σημαίνουν τίποτα, η προδίδουν κανένα πραγματικό στοιχείο, η πλήρης ανωνυμία δείχνει απλά έλλειψη οποιουδήποτε σεβασμού προς τους άλλους σχολιαστές. Ζητώ συγγνώμη για αυτήν την αλλαγή από τους φίλους που υπέγραφαν τα ανώνυμα σχόλιά τους και ελπίζω να βρείτε έναν τρόπο να συνεχίσετε να σχολιάζετε όποτε θέλετε.


Για να απαντήσετε σε μεμονωμένα σχόλια, κάντε κλικ στο λινκ "Reply" κάτω από το κάθε σχόλιο. Για να συνεχιστεί η σειρά σχετικών σχολίων κάτω από ένα συγκεκριμένο σχόλιο πρέπει να πατάτε το λινκ "Reply" κάτω από το αρχικό σχόλιο της σειράς.

Για να γράφετε ανεξάρτητο σχόλιο πρέπει να χρησιμοποιείτε το κουτί σχολίων κάτω-κάτω χωρίς να πατάτε "Reply" προηγουμένως.