Κυριακή, 13 Ιουλίου 2014

Επιδόσεις

Επί τέλους κατάλαβα γιατί οι πολιτικοί δεν κάνουν ποτέ τίποτα. Θα ήταν ανόητοι και να προσπαθήσουν (προσπάθειες ισχύουν μόνο από τον καναπέ μπροστά στα Νέα των 10, ή από το μπλογκ). Είμαι πολύ ικανοποιημένος που μου δόθηκε η ευκαιρία να το ανακαλύψω από μόνος μου: να μπω μέσα στην πισίνα και να δω από μόνος μου πως κολυμπάνε. Μόνο στον δεύτερο μήνα, και ήδη ξέρω ότι αν προσπαθήσω να κάνω κάτι, οτιδήποτε (εκτός από τετριμμένες διαιωνίσεις), θα βρεθώ σε πραγματικό και άμεσο κίνδυνο, ενώ αν δεν κάνω τίποτα, και απλά μιλάω, θα είμαι αγαπητός απ' όλους (γιατί αυτό που θέλει ο κόσμος είναι η φαντασία -όχι η πραγματικότητα -και εκεί είναι το σημείο όπου χάνεται το όνειρο).

Τι λέτε να διαλέξω να κάνω;

  
Η συνέχεια στο (κάποιο) επόμενο2 σχόλια:

 1. Το 1961, όταν ο Τζον Φ. Κένεντι ανέλαβε την προεδρία των ΗΠΑ δέχθηκε μια πολύτιμη παρατήρηση από τον γκουρού των κεϊνσιανών οικονομικών Τζον Κένεθ Γκαλμπρέιθ. «Θα ανακαλύψεις», του είπε, «ότι το κράτος είναι τέτοιος οργανισμός που ενώ κάνει στραβά τα μεγάλα πράγματα, κάνει στραβά και τα μικρά πράγματα».

  Υπομονή. 4 χρόνια και δέκα μήνες έμειναν. :)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ...οπότε αν ένα πράγμα στραβώνει προς μιά μεριά, αν κάνουμε ένα άλλο να στραβώσει προς την άλλη μεριά, τότε, συσχετιζόμενα θα ισχιώσουν, εκτός αν το ένα είναι ισχυρότερο από το άλλο; Και όταν μιλάμε για πολλά πράγματα, πάνω από δύο...

   Μπορεί να είναι 4 και δέκα, ή 9 και δέκα. Ίσως μόνο λίγες μέρες... Εξαρτάται από το τι θα διαλέξω να κάνω. Πάντως μέχρι στιγμής έχω επιζήσει καναδυό πράγματα αλλά μόνο επειδή έχω μάθει όταν χρειάζεται να είμαι ψυχρός σαν αγγούρι (cool as a cucumber) που λένε... (αυτό τους Μεσογειακούς τους μπερδεύει)

   Επίσης έχω ισχυρό όπλο: Αν ο αιφνιδιασμός είναι η καλύτερη επίθεση, τότε η αλήθεια είναι το καλύτερο όπλο γιατί κανείς δεν την περιμένει :-)

   Νάσαι καλά :-)

   Διαγραφή

Σημειώσεις σχετικά με τα σχόλια:

Η Αποθήκη Σκέψης δεν δέχεται "Ανώνυμα" σχόλια, γιατί μερικοί ανώνυμοι διάλεγαν να μην υπογράφουν καν με κάποιο όνομα κάτω από το σχόλιό τους. Ενώ ούτε η μπλογκική ταυτότητα ούτε ένα όνομα γραμμένο κάτω από ένα σχόλιο σημαίνουν τίποτα, η προδίδουν κανένα πραγματικό στοιχείο, η πλήρης ανωνυμία δείχνει απλά έλλειψη οποιουδήποτε σεβασμού προς τους άλλους σχολιαστές. Ζητώ συγγνώμη για αυτήν την αλλαγή από τους φίλους που υπέγραφαν τα ανώνυμα σχόλιά τους και ελπίζω να βρείτε έναν τρόπο να συνεχίσετε να σχολιάζετε όποτε θέλετε.


Για να απαντήσετε σε μεμονωμένα σχόλια, κάντε κλικ στο λινκ "Reply" κάτω από το κάθε σχόλιο. Για να συνεχιστεί η σειρά σχετικών σχολίων κάτω από ένα συγκεκριμένο σχόλιο πρέπει να πατάτε το λινκ "Reply" κάτω από το αρχικό σχόλιο της σειράς.

Για να γράφετε ανεξάρτητο σχόλιο πρέπει να χρησιμοποιείτε το κουτί σχολίων κάτω-κάτω χωρίς να πατάτε "Reply" προηγουμένως.