Κυριακή 6 Ιουλίου 2014

Sky-High!
Η ζωή,
κυλά,
ευτυχισμένα.
Και σε δυόμισι βδομάδες θα είναι εδώ...


Στους διαδρόμους των κεντρικών


διπλωπίαΣάββατο βράδυ, παϊδάκια και μπριζόλα με μία από τις κινηματογραφικές ταινίες που έχουμε γυρίσει από την ζωή μας.
Αυτή λέγεται Summerwinds και είναι 2 ώρες και  40 λεπτά.
Το μποντάζ πήρε 4 μήνες πρωί-βράδυ.

Η Βοστώνη μας


Το βίντεο είναι σχεδόν έτοιμο.
8 σχόλια:

 1. Την καλησπέρα μου από Κρήτη, Ηράκλειο Γέργερη αν αν υπάρχει περίπτωση να βρεθείς προς τα εδώ....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Καλήσπέρα φίλε Φάνη κι από δώ, απ' το βουνό! Νά 'σαι καλά! Πολύ το θέλουμε και τό 'χουμε πρόγραμμα να ξανάρθουμε στην Κρήτη! Θέλουμε να πάμε στον Λύκο (κοντά στο Λουτρό, Σφακιά) που αγαπάει την παραλία τους η Μαργαρίτα. Κι εγώ πού 'χω γυρίσει όλη την Κρήτη είναι από τα λίγα μέρη που δεν έχω πάει. Και να έρθουμε κι απ την Γέργερη! Δεν ξέρουμε όμως πότε θα τα καταφέρουμε... αν όχι φέτος, μάλλον του χρόνου; Βέβαια, αν βρεθείς εσύ προς την Φλωρεντία...

   Διαγραφή
 2. τι παιδί είναι αυτό!!!
  πάντα σε κάνει περήφανο και ευτυχισμένο.
  να τον χαίρεστε!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Σ' ευχαριστώ Ρία μου :-)
   Και συ να χαίρεσαι τον φοιτητή σου και να το δεις όπως επιθημείς!
   Νάσαι καλά.

   Διαγραφή
 3. Είναι απίστευτο το πόσο μοιάζετε !!! Αυτό είναι που λένε "καθ' εικόνα και ομοίωσιν" !!! Καλώς να τον δεχτείτε !!! :-)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Είναι αλήθεια ότι του μοιάζω Αγγελική μου :-) Προσπαθώ!!
   Θα περάσουμε καλά! :-)))
   Σ' ευχαριστούμε!

   Διαγραφή
 4. Τι κούκλος είναι αυτός!
  Ειδικά με την στολή δεν παίζεται!
  Να τον χαίρεστε!
  Τις φιλούρες μου

  Υ.γ
  Οι φωτογραφίες πανέμορφες

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αμ' από που θα πέσει το μήλο;;; Και η στολή είναι πράγματι καλό αξεσουάρ. Φιλιά! Νάσαι καλά Xristin! Ωραία στην Άνδρο; Εγώ έχω κάποιες ριζες και από το αμέσως δυτικά σας ;-)

   Διαγραφή

Σημειώσεις σχετικά με τα σχόλια:

Η Αποθήκη Σκέψης δεν δέχεται "Ανώνυμα" σχόλια, γιατί μερικοί ανώνυμοι διάλεγαν να μην υπογράφουν καν με κάποιο όνομα κάτω από το σχόλιό τους. Ενώ ούτε η μπλογκική ταυτότητα ούτε ένα όνομα γραμμένο κάτω από ένα σχόλιο σημαίνουν τίποτα, η προδίδουν κανένα πραγματικό στοιχείο, η πλήρης ανωνυμία δείχνει απλά έλλειψη οποιουδήποτε σεβασμού προς τους άλλους σχολιαστές. Ζητώ συγγνώμη για αυτήν την αλλαγή από τους φίλους που υπέγραφαν τα ανώνυμα σχόλιά τους και ελπίζω να βρείτε έναν τρόπο να συνεχίσετε να σχολιάζετε όποτε θέλετε.


Για να απαντήσετε σε μεμονωμένα σχόλια, κάντε κλικ στο λινκ "Reply" κάτω από το κάθε σχόλιο. Για να συνεχιστεί η σειρά σχετικών σχολίων κάτω από ένα συγκεκριμένο σχόλιο πρέπει να πατάτε το λινκ "Reply" κάτω από το αρχικό σχόλιο της σειράς.

Για να γράφετε ανεξάρτητο σχόλιο πρέπει να χρησιμοποιείτε το κουτί σχολίων κάτω-κάτω χωρίς να πατάτε "Reply" προηγουμένως.