Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

Αύγουστος


Ένας όμορφος Αύγουστος,
στο Σαν Μπενεντέτο ιν Άλπε, το Πόρτικο, το Λαγκοπόντε,
το Σπολέτο, το Τρέβι, το Μόντε Φάλκο και την Νόρτσια!

με κλικ μεγαλώνουνε, όπως πάντα
:-)4 σχόλια:

 1. Υπέροχη Ιταλία! Πάντα χαρές και ομορφιές! Μα το τσιγάρο δεν το κόβουν ούτε στα βουνά ε; :) :)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ciao Kai grazie apo tin Venetia! Kalo mina! -me Marlboro Kokkina fysika :-)

   Διαγραφή
  2. Βενετία... έχω περάσει κάποιες όμορφες στιγμές εκεί... :) Επέστρεψα και εγώ μετά από την θερινή μου διακοπή. Καλά να περνάτε και καλό μήνα :)

   Διαγραφή
  3. Ελπίζω να ξεκουράστηκες και να πέρασες υπέροχα! Η Βενετία είναι βέβαια κάτι το ξεχωριστό. Πηγαίνω από το 1976, αν και τελευταία ολίγον πέραν του δέοντος ακριβή και τουριστικοποιημένη. Πήγα με το αυτοκίνητο εχθές και γύρισα σπίτι σήμερα, να συναντήσω έναν πιλότο από την Νέα Υόρκη ;-)

   Διαγραφή

Σημειώσεις σχετικά με τα σχόλια:

Η Αποθήκη Σκέψης δεν δέχεται "Ανώνυμα" σχόλια, γιατί μερικοί ανώνυμοι διάλεγαν να μην υπογράφουν καν με κάποιο όνομα κάτω από το σχόλιό τους. Ενώ ούτε η μπλογκική ταυτότητα ούτε ένα όνομα γραμμένο κάτω από ένα σχόλιο σημαίνουν τίποτα, η προδίδουν κανένα πραγματικό στοιχείο, η πλήρης ανωνυμία δείχνει απλά έλλειψη οποιουδήποτε σεβασμού προς τους άλλους σχολιαστές. Ζητώ συγγνώμη για αυτήν την αλλαγή από τους φίλους που υπέγραφαν τα ανώνυμα σχόλιά τους και ελπίζω να βρείτε έναν τρόπο να συνεχίσετε να σχολιάζετε όποτε θέλετε.


Για να απαντήσετε σε μεμονωμένα σχόλια, κάντε κλικ στο λινκ "Reply" κάτω από το κάθε σχόλιο. Για να συνεχιστεί η σειρά σχετικών σχολίων κάτω από ένα συγκεκριμένο σχόλιο πρέπει να πατάτε το λινκ "Reply" κάτω από το αρχικό σχόλιο της σειράς.

Για να γράφετε ανεξάρτητο σχόλιο πρέπει να χρησιμοποιείτε το κουτί σχολίων κάτω-κάτω χωρίς να πατάτε "Reply" προηγουμένως.