Παρασκευή, 14 Μαρτίου 2014

Δουλειά!


Εν τω μεταξύ, στην Φλώριδα, και αλλού...

2 σχόλια:

 1. Θα προσπεράσω τις δυσοίωνες προβλέψεις ή καλύτερα εξελίξεις για το internet και θα σταθώ στις εικόνες σου. Πώς κατάφερες να παντρέψεις ταξίδια στους αιθέρες, πορφυρούς ουρανούς με χιόνια και παγωνιά.. για τον κούκλο σου δεν το συζητώ ταιριάζει πάντα και παντού :-)))

  Πολλούς χαιρετισμούς από το νησί...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Έτσι είνναι, ξεκινάει από την Φλώριδασ καλοκαίρι και προσγειόνεται στα Βόρεια, χειμώνα. Το πρώτο αεροδρόμιο που φαίνεται στην σειρά είναι η Βοστώνη από όπου καταγώμαστε ακι η επόμενη προς την Φιλαδέλφεια. Έξι παρακάτω η παγωμένη Νέα υόρκη. Και όπου και να τον βάζεις ταιριάζει γάντι!

   Νά 'σαι καλά!

   Διαγραφή

Σημειώσεις σχετικά με τα σχόλια:

Η Αποθήκη Σκέψης δεν δέχεται "Ανώνυμα" σχόλια, γιατί μερικοί ανώνυμοι διάλεγαν να μην υπογράφουν καν με κάποιο όνομα κάτω από το σχόλιό τους. Ενώ ούτε η μπλογκική ταυτότητα ούτε ένα όνομα γραμμένο κάτω από ένα σχόλιο σημαίνουν τίποτα, η προδίδουν κανένα πραγματικό στοιχείο, η πλήρης ανωνυμία δείχνει απλά έλλειψη οποιουδήποτε σεβασμού προς τους άλλους σχολιαστές. Ζητώ συγγνώμη για αυτήν την αλλαγή από τους φίλους που υπέγραφαν τα ανώνυμα σχόλιά τους και ελπίζω να βρείτε έναν τρόπο να συνεχίσετε να σχολιάζετε όποτε θέλετε.


Για να απαντήσετε σε μεμονωμένα σχόλια, κάντε κλικ στο λινκ "Reply" κάτω από το κάθε σχόλιο. Για να συνεχιστεί η σειρά σχετικών σχολίων κάτω από ένα συγκεκριμένο σχόλιο πρέπει να πατάτε το λινκ "Reply" κάτω από το αρχικό σχόλιο της σειράς.

Για να γράφετε ανεξάρτητο σχόλιο πρέπει να χρησιμοποιείτε το κουτί σχολίων κάτω-κάτω χωρίς να πατάτε "Reply" προηγουμένως.