Τρίτη, 24 Μαρτίου 2015

Παγωτατζίδικο"Έναν χρόνο παγώνουν τα πάντα, δεν έχουμε ανάγκη λέμε εμείς από τα χρήματά σας, θα τα βγάλουμε πέρα μόνοι μας. Έχω γράψει ειδικό βιβλίο που λέω πώς θα τα βγάλουμε πέρα. Ύστερα από έναν χρόνο ελάτε να συζητήσουμε πάλι"
"Αν δεν θέλουν να το δώσουν, να το επιβάλουμε εμείς. Είμαστε ανεξάρτητο κράτος, πρόσφατα ο ελληνικός λαός μας έδωσε την ψήφο. Δεν θέλουμε μνημόνια, δεν θέλουμε δάνεια"

Στην πρόσφατη συνάντηση που είχε με τον κ. Τσίπρα, όπως είπε, "διαπιστώθηκε που είναι οι διαφορές και θα το κρίνει η ιστορία ποιος έχει δίκιο".Ο Γλέζος είναι εκείνος που πραγματικά σεβόμουνα και μάλιστα, τώρα τελευταία ήλπιζα ότι θα ήταν ο Μανωλογλεζίξ που θα έφτιαχνε τον μαγικό ζωμό για το χωριό των ανυπότακτων συριζαίων.

Όμως τώρα φοβάμαι πραγματικά --για πρώτη φορά από την αρχή της παράστασης. Αφού και είπε και άκουσα και διάβασα τα παραπάνω πραγματικά άρχισα να φοβάμαι, σοβαρά.

Ο Τσίπρας δεν με φόβιζε επειδή ο Τσίπρας λέει ψέματα. Ο Γλέζος όμως είναι έντιμος και ειλικρινής άνθρωπος. Αυτά που λέει δεν είναι πολιτικά ψέματα. Τα πιστεύει.Τα πιστεύει, ειλικρινά.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημειώσεις σχετικά με τα σχόλια:

Η Αποθήκη Σκέψης δεν δέχεται "Ανώνυμα" σχόλια, γιατί μερικοί ανώνυμοι διάλεγαν να μην υπογράφουν καν με κάποιο όνομα κάτω από το σχόλιό τους. Ενώ ούτε η μπλογκική ταυτότητα ούτε ένα όνομα γραμμένο κάτω από ένα σχόλιο σημαίνουν τίποτα, η προδίδουν κανένα πραγματικό στοιχείο, η πλήρης ανωνυμία δείχνει απλά έλλειψη οποιουδήποτε σεβασμού προς τους άλλους σχολιαστές. Ζητώ συγγνώμη για αυτήν την αλλαγή από τους φίλους που υπέγραφαν τα ανώνυμα σχόλιά τους και ελπίζω να βρείτε έναν τρόπο να συνεχίσετε να σχολιάζετε όποτε θέλετε.


Για να απαντήσετε σε μεμονωμένα σχόλια, κάντε κλικ στο λινκ "Reply" κάτω από το κάθε σχόλιο. Για να συνεχιστεί η σειρά σχετικών σχολίων κάτω από ένα συγκεκριμένο σχόλιο πρέπει να πατάτε το λινκ "Reply" κάτω από το αρχικό σχόλιο της σειράς.

Για να γράφετε ανεξάρτητο σχόλιο πρέπει να χρησιμοποιείτε το κουτί σχολίων κάτω-κάτω χωρίς να πατάτε "Reply" προηγουμένως.