Τετάρτη, 25 Μαρτίου 2015

Παρελάσεις


Το να μην παίζουμε νταούλι και λύρα για να χορεύουνε οι αγορές το καταλαβαίνω. Αλλά το αντιπολιτευτικό του να μην γίνονται τον εικοστό πρώτο αιώνα σε δυτική χώρα παρελάσεις στρατού και μαθητών γιατί δεν το κράτησαν; Όχι μόνο δεν το κράτησαν αλλά κάνανε περισσότερες εκδηλώσεις από χρόνια του ΝΔΣΟΚ.
Είχανε πει και ότι οι επίσημοι θα βρίσκονται απέναντι από την Βουλή για να μην έχουν την πλάτη στον Άγνωστο Στρατιώτη και ούτε αυτό δεν έγινε τελικά; Υπάρχει τίποτα που να λένε στο οποίο να μπορούμε να υπολογίζουμε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημειώσεις σχετικά με τα σχόλια:

Η Αποθήκη Σκέψης δεν δέχεται "Ανώνυμα" σχόλια, γιατί μερικοί ανώνυμοι διάλεγαν να μην υπογράφουν καν με κάποιο όνομα κάτω από το σχόλιό τους. Ενώ ούτε η μπλογκική ταυτότητα ούτε ένα όνομα γραμμένο κάτω από ένα σχόλιο σημαίνουν τίποτα, η προδίδουν κανένα πραγματικό στοιχείο, η πλήρης ανωνυμία δείχνει απλά έλλειψη οποιουδήποτε σεβασμού προς τους άλλους σχολιαστές. Ζητώ συγγνώμη για αυτήν την αλλαγή από τους φίλους που υπέγραφαν τα ανώνυμα σχόλιά τους και ελπίζω να βρείτε έναν τρόπο να συνεχίσετε να σχολιάζετε όποτε θέλετε.


Για να απαντήσετε σε μεμονωμένα σχόλια, κάντε κλικ στο λινκ "Reply" κάτω από το κάθε σχόλιο. Για να συνεχιστεί η σειρά σχετικών σχολίων κάτω από ένα συγκεκριμένο σχόλιο πρέπει να πατάτε το λινκ "Reply" κάτω από το αρχικό σχόλιο της σειράς.

Για να γράφετε ανεξάρτητο σχόλιο πρέπει να χρησιμοποιείτε το κουτί σχολίων κάτω-κάτω χωρίς να πατάτε "Reply" προηγουμένως.