Παρασκευή 27 Απριλίου 2018

Πομπηία
Για τα δέκα χρόνια από την ημέρα που γνωριστήκαμε, πήγαμε μίνι διακοπές στο Βιτέρμπο, βόρεια της Ρώμης, για 5 μέρες, και μία από αυτές, την περασμένη Κυριακή, κάναμε εκδρομή με τουριστικό πούλμαν από την Ρώμη στην Πομπηία! 
Είμασταν στην Πομπηία 6 ώρες και πήρα 401 φωτογραφίες (1 φωτογραφία κάθε 53 δευτερόλεπτα) από τις οποίες «προώθησα» ως αποδεκτές τις 227, εκ των οποίων βάζω 92 εδώ παρακάτω :-) 
Enjoy!

4 σχόλια:

  1. Δε θα ξεχάσω εκεί ακριβώς που κάθεσαι στην τελευταία φωτό, τον μικροπωλητή που μας πλησίασε να μας πουλήσει κάτι και του απαντήσαμε ότι δε θέλαμε και λέει "αααα από Ελλάδα; Ούνα ράτσα, ούνα φάτσα" ΛΟΛ.. χα χα :) Πολύ ωραία η Πομπηία... https://roadartist.blogspot.com/2009/01/pompeii.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δημήτρη, είναι όλα οκ ;
    Καιρό έχουμε να δούμε ανάρτησή σου.
    Ελπίζω να περνάτε όμορφα και να είστε καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημειώσεις σχετικά με τα σχόλια:

Η Αποθήκη Σκέψης δεν δέχεται "Ανώνυμα" σχόλια, γιατί μερικοί ανώνυμοι διάλεγαν να μην υπογράφουν καν με κάποιο όνομα κάτω από το σχόλιό τους. Ενώ ούτε η μπλογκική ταυτότητα ούτε ένα όνομα γραμμένο κάτω από ένα σχόλιο σημαίνουν τίποτα, η προδίδουν κανένα πραγματικό στοιχείο, η πλήρης ανωνυμία δείχνει απλά έλλειψη οποιουδήποτε σεβασμού προς τους άλλους σχολιαστές. Ζητώ συγγνώμη για αυτήν την αλλαγή από τους φίλους που υπέγραφαν τα ανώνυμα σχόλιά τους και ελπίζω να βρείτε έναν τρόπο να συνεχίσετε να σχολιάζετε όποτε θέλετε.


Για να απαντήσετε σε μεμονωμένα σχόλια, κάντε κλικ στο λινκ "Reply" κάτω από το κάθε σχόλιο. Για να συνεχιστεί η σειρά σχετικών σχολίων κάτω από ένα συγκεκριμένο σχόλιο πρέπει να πατάτε το λινκ "Reply" κάτω από το αρχικό σχόλιο της σειράς.

Για να γράφετε ανεξάρτητο σχόλιο πρέπει να χρησιμοποιείτε το κουτί σχολίων κάτω-κάτω χωρίς να πατάτε "Reply" προηγουμένως.