Τετάρτη 18 Απριλίου 2018

Δέκα




Το επόμενο πρωινό… 18 Απριλίου, 2008. 








Ερχόμενος από την Στοκχόλμη, μέσω Δανίας, Γερμανίας, Ολλανδίας, Αγγλίας και Γαλλίας, είχα ξεκινήσει με το τζιπ από την Μονμάρτρ του Παρισιού στις 8 το βράδυ της 16ης Απριλίου, και, χωρίς να κοιμηθώ, είχα φτάσει στην Φλωρεντία το πρωί της 17ης, και στο Σαν Μπενεντέτο ιν Άλπε όπου σταμάτησα μετά τις 7 το βράδυ. Στις 7:20 μμ γνώρισα την Μαργαρίτα, και δεν έφυγα ποτέ. Παντρευτήκαμε πέντε μήνες αργότερα.
Τώρα δέκα χρόνια αργότερα, πάντα στον μικρό μας παράδεισο, όπως, όσοι από εσάς καταλάβετε τι φοράμε, θα δείτε στην φωτογραφία με τα κόκκινα μπλουζάκια, βρήκαμε επί τλελους μια λύση για το πως να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα του πλανήτη. Live Long, and prosper.






















4 σχόλια:

  1. Να είστε πάντα υγιείς και ευτυχισμένοι!
    Οι πιο πολλοί άνθρωποι της εποχής μας δεν πετυχαίνουν το δεύτερο γιατί δεν ξέρουν τι θα τους έκανε ευτυχισμένους. Εσείς φαίνεται να γνωρίζετε καλά τα συστατικά της ευτυχίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. :-) Σ' ευχαριστούμε Scarlett μου :-)
      Έχω την ίδια εντύπωση που έχεις και εσύ, και είμαι πολύ ευτυχής που την εξέφρασες σε σχέση με εμάς!
      Νά 'σαι καλά!

      Διαγραφή
  2. Σαν τα ψηλά βουνά να ζήσετε, γεροί, δυνατοί, ευτυχισμένοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστούμε πολύ αγαπητή Λευκή.Υγεία και χαρά και για 'σένα :-)

      Διαγραφή

Σημειώσεις σχετικά με τα σχόλια:

Η Αποθήκη Σκέψης δεν δέχεται "Ανώνυμα" σχόλια, γιατί μερικοί ανώνυμοι διάλεγαν να μην υπογράφουν καν με κάποιο όνομα κάτω από το σχόλιό τους. Ενώ ούτε η μπλογκική ταυτότητα ούτε ένα όνομα γραμμένο κάτω από ένα σχόλιο σημαίνουν τίποτα, η προδίδουν κανένα πραγματικό στοιχείο, η πλήρης ανωνυμία δείχνει απλά έλλειψη οποιουδήποτε σεβασμού προς τους άλλους σχολιαστές. Ζητώ συγγνώμη για αυτήν την αλλαγή από τους φίλους που υπέγραφαν τα ανώνυμα σχόλιά τους και ελπίζω να βρείτε έναν τρόπο να συνεχίσετε να σχολιάζετε όποτε θέλετε.


Για να απαντήσετε σε μεμονωμένα σχόλια, κάντε κλικ στο λινκ "Reply" κάτω από το κάθε σχόλιο. Για να συνεχιστεί η σειρά σχετικών σχολίων κάτω από ένα συγκεκριμένο σχόλιο πρέπει να πατάτε το λινκ "Reply" κάτω από το αρχικό σχόλιο της σειράς.

Για να γράφετε ανεξάρτητο σχόλιο πρέπει να χρησιμοποιείτε το κουτί σχολίων κάτω-κάτω χωρίς να πατάτε "Reply" προηγουμένως.