Τρίτη, 4 Οκτωβρίου 2011

Πούντα;

Πάρε-δώσε αλά Ελληνικά!

9 σχόλια:

 1. Πάντα ο Καραγκιόζης καλείται να βγάλει το φίδι από την τρύπα ε;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Είναι καλή ιδέα για τέτοια σύντομα comic strips με τον καραγκιόζη. Να φτιάξεις κι άλλα!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Κώστα μου, ο Καραγκιόζης είναι παμπόνηρος αλλά στο τέλος, θα φάμε, θα πιούμε και νηστικοί θα κοιμηθούμε...


  Ελληνάκι, καλή ιδέα! Αλλά πως να επαναλάβει κανείς τέτοια έμπνευση! Θα δω τι μπορώ να κάνω...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. O Trapezit δεν καταλαβαίνει από "που να τα βρω"...
  Το κολλητήρι θα μείνει ξυπόλητο και νηστικό,η καλύβα του Καραγκιόζη θα περασει ενέχυρο σε εταιρεία με έδρα το Λουξεμβούργο,και θάχει και τους Χατζηαβάτηδες όπως τώρα,να του κουνούν επιτημιτικά το δάχτυλο...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Αγαπητέ μου Squarelogic, ο Τραπεζίτ ήταν έξυπνος και μας έδεινε στον Χατζηαβάτη το σκοινί να κρεμαστεί μόνος του. Αυτός όμως το πέρασε το σκοινί στον κακομοίρη τον παμπόνηρο αλλά άνευ δύναμης Καραγκιόζη. Αυτή τη φορά τι θα κάνει... θα δούμε. Τέτοια κατάθλιψη παντού δεν έχω δει ποτέ πριν, πουθενά...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Πούντα ή Χούντα;
  Στέρεψαν και τα λόγια πλέον.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημειώσεις σχετικά με τα σχόλια:

Η Αποθήκη Σκέψης δεν δέχεται "Ανώνυμα" σχόλια, γιατί μερικοί ανώνυμοι διάλεγαν να μην υπογράφουν καν με κάποιο όνομα κάτω από το σχόλιό τους. Ενώ ούτε η μπλογκική ταυτότητα ούτε ένα όνομα γραμμένο κάτω από ένα σχόλιο σημαίνουν τίποτα, η προδίδουν κανένα πραγματικό στοιχείο, η πλήρης ανωνυμία δείχνει απλά έλλειψη οποιουδήποτε σεβασμού προς τους άλλους σχολιαστές. Ζητώ συγγνώμη για αυτήν την αλλαγή από τους φίλους που υπέγραφαν τα ανώνυμα σχόλιά τους και ελπίζω να βρείτε έναν τρόπο να συνεχίσετε να σχολιάζετε όποτε θέλετε.


Για να απαντήσετε σε μεμονωμένα σχόλια, κάντε κλικ στο λινκ "Reply" κάτω από το κάθε σχόλιο. Για να συνεχιστεί η σειρά σχετικών σχολίων κάτω από ένα συγκεκριμένο σχόλιο πρέπει να πατάτε το λινκ "Reply" κάτω από το αρχικό σχόλιο της σειράς.

Για να γράφετε ανεξάρτητο σχόλιο πρέπει να χρησιμοποιείτε το κουτί σχολίων κάτω-κάτω χωρίς να πατάτε "Reply" προηγουμένως.