Σάββατο 7 Μαΐου 2016

"βασανίζομαι"






Μερικοί από εμάς μπορεί να "βλέπουν" αρχαίους υμων προγόνους, αλλά οι περισσότεροι τουρίστες που αφήνουν τα δολαριάκια τους βλέπουν αυτά...

































2 σχόλια:

  1. Θεέ μου τι ξευτίλα είναι αυτή αλλά παράλληλα αισθάνεται ο άνθρωπος μια στεναχώρια και ένα ψυχοπλάκωμα!
    Πάει η πατρίδα μας την κάναμε σαν τα μούτρα μας!
    Τις φιλούρες μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάντα ήταν έτσι αλλά τώρα έχει χειροτερέψει… σαν να «εκδικούνται» οι άνθρωποι το περιβάλλον τους, κάνοντάς το έναν απέραντο σκουπιδότοπο, επειδή δεν έχουν τον τρόπο ούτε τη γνώση για να βγουν απ’ το σπιράλ του κατήφορου. Και ο κόσμος εδώ δεν τα βλέπει γιατί τα έχει συνηθίσει σαν κάτι το φυσικό… αλλά εκείνοι που έρχονται και πληρώνουν για να δουν την φύση της Ελλάδας και τα απομεινάρια του πολιτισμού που υπήρχε εδώ πριν 2500 χρόνια, βλέπουν ΚΑΙ αυτά, τα βλέπουν μάλιστα όλα και δίνουν πολύ σημασία στο τι βλέπουν, και μετά γυρίζουν στις χώρες τους και ακούνε στα νέα ότι οι Έλληνες χρειάζονται κι άλλα δανικά…

      Κις-κις xristin μου… και μη χειρότερα…

      Διαγραφή

Σημειώσεις σχετικά με τα σχόλια:

Η Αποθήκη Σκέψης δεν δέχεται "Ανώνυμα" σχόλια, γιατί μερικοί ανώνυμοι διάλεγαν να μην υπογράφουν καν με κάποιο όνομα κάτω από το σχόλιό τους. Ενώ ούτε η μπλογκική ταυτότητα ούτε ένα όνομα γραμμένο κάτω από ένα σχόλιο σημαίνουν τίποτα, η προδίδουν κανένα πραγματικό στοιχείο, η πλήρης ανωνυμία δείχνει απλά έλλειψη οποιουδήποτε σεβασμού προς τους άλλους σχολιαστές. Ζητώ συγγνώμη για αυτήν την αλλαγή από τους φίλους που υπέγραφαν τα ανώνυμα σχόλιά τους και ελπίζω να βρείτε έναν τρόπο να συνεχίσετε να σχολιάζετε όποτε θέλετε.


Για να απαντήσετε σε μεμονωμένα σχόλια, κάντε κλικ στο λινκ "Reply" κάτω από το κάθε σχόλιο. Για να συνεχιστεί η σειρά σχετικών σχολίων κάτω από ένα συγκεκριμένο σχόλιο πρέπει να πατάτε το λινκ "Reply" κάτω από το αρχικό σχόλιο της σειράς.

Για να γράφετε ανεξάρτητο σχόλιο πρέπει να χρησιμοποιείτε το κουτί σχολίων κάτω-κάτω χωρίς να πατάτε "Reply" προηγουμένως.