Πέμπτη, 27 Νοεμβρίου 2014

Διασταυρώσεις"Εάν μία ελεύθερη κοινωνία δεν μπορεί να βοηθήσει τους πολλούς που είναι φτωχοί,
δεν μπορεί να σώσει τους λίγους που είναι πλούσιοι."

Αυτό είναι μια καλή απάντηση σε πολλές διαφορετικές απόψεις της σήμερον ημέρας, όσο και των παμπάλαιων ημερών, όλων των "χθες".
Και του αύριο.
Θυμάται κανείς ποιος το είχε πει;
Θα σας βοηθήσω λίγο: Ήταν καπιταλιστής.2 σχόλια:

 1. "We need men who can dream of things that never were". Η καλύτερη - κατ' εμέ - ατάκα του, από τις πολές που είχε πει.
  Βέβαια, ήταν πολιτικός κι όφειλε να μιλά ωραία, τον ενθάρρυνε και η εποχή του...
  Ωραία όλα αυτά, όμορφα λόγια, κρατώ όμως επιφυλάξεις όχι ως προς τις προθέσεις, αλλά ως προς την δύναμη να εφαρμοστούν...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Μα υπάρχουν τόσα και τόσα να θυμηθεί κανείς... Και ναι, πολιτικός, όφειλε... η εποχή του... αλλά, πόσα μπορούμε να θυμηθούμε που να είπαν άλλοι; Ποιοί; Τι; Νομίζω ότι ποσοστιαία είπε τα κατά πολύ περισσότερα από όλους... Γι' αυτό άλλωστε η σύντομη εποχή του λέγεται πια... Κάμελοτ!

   Διαγραφή

Σημειώσεις σχετικά με τα σχόλια:

Η Αποθήκη Σκέψης δεν δέχεται "Ανώνυμα" σχόλια, γιατί μερικοί ανώνυμοι διάλεγαν να μην υπογράφουν καν με κάποιο όνομα κάτω από το σχόλιό τους. Ενώ ούτε η μπλογκική ταυτότητα ούτε ένα όνομα γραμμένο κάτω από ένα σχόλιο σημαίνουν τίποτα, η προδίδουν κανένα πραγματικό στοιχείο, η πλήρης ανωνυμία δείχνει απλά έλλειψη οποιουδήποτε σεβασμού προς τους άλλους σχολιαστές. Ζητώ συγγνώμη για αυτήν την αλλαγή από τους φίλους που υπέγραφαν τα ανώνυμα σχόλιά τους και ελπίζω να βρείτε έναν τρόπο να συνεχίσετε να σχολιάζετε όποτε θέλετε.


Για να απαντήσετε σε μεμονωμένα σχόλια, κάντε κλικ στο λινκ "Reply" κάτω από το κάθε σχόλιο. Για να συνεχιστεί η σειρά σχετικών σχολίων κάτω από ένα συγκεκριμένο σχόλιο πρέπει να πατάτε το λινκ "Reply" κάτω από το αρχικό σχόλιο της σειράς.

Για να γράφετε ανεξάρτητο σχόλιο πρέπει να χρησιμοποιείτε το κουτί σχολίων κάτω-κάτω χωρίς να πατάτε "Reply" προηγουμένως.