Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

Έρχεται!Ευχάριστα νέα σύντροφοι: Ο αντικειμενικός ναός της δημοσιογραφίας, Η Αυγή, δίνει αυτοδυναμία στο προϊόν alexis®™ με 151 έδρες. Και, οι περισσότερες από τις άλλες έγκυρες πηγές φέρνουν δεύτερο κόμμα το κόμμα του Σαμαρά και τρίτα όλα τα άλλα, ανάλογα με το ποιά εφημερίδα διαβάζει κανείς --καλό αυτό γιατί με όλους να έρχονται τρίτοι δεν χρειάζεται να ανησυχούμε για το ποιος θα έρθει τέταρτος. Και βέβαια, με τις μετα-Χριστουγεννιάτικες εκπτώσεις σύντομα θα δούμε και τις ειδικές προσφορές των μαγαζιών: "Αγοράστε ένα alexis®™ και πάρτε ένα δεύτερο alexis®™ εντελώς δωρεάν!"

Εν τω μεταξύ, στην Γαλλία, από το ακροδεξιό κόμμα Λεπέν (ή όπως διάολο αλλιώς το λένε) δηλώνουν ότι δεν είναι Τσάρλη (αλλά θα παραβρεθούν στις ειρηνικές διαδηλώσεις εάν τους καλέσουνε) και επίσης δηλώνουν ότι είναι ενθουσιασμένοι για το ότι το alexis®™ θα διαλύσει την Ευρώπη.

Άλλη μιά βδομάδα ξεκινά σε έναν κόσμο ο οποίος δεν είναι επίπεδος σαν δίσκος, δεν μεταφέρεται στις πλάτες τεσσάρων ελεφάντων οι οποιόι δεν στέκονται στην πλάτη μιας τεράστιας χελώνας που κολυμπά νωχελικά στο διάστημα.

Μια καινούργια βδομάδα που ξεκινά 14 μέρες πριν τις πρώτες εκλογές του 2014! Να τις εκατοστήσουμε τις εκλογές, πάντα με υγεία! Με λίγη τύχη, αν δεν αποκτήσει παντοαυτοδυναία με την πρώτη, η Ευρώπη θα περιμένει τα αποτελέσματα των εκλογών πριν ζητήσει να επιστρέψουμε άλλα δανεικά, και αν δώσουν οι θεοί μπορεί να μην μας ενοχλήσουν για κανένα χρόνο καθώς θα κάνουμε επαναληπτικές εκλογές. Ήταν η τέλεια λύση! Πως δεν το είχαμε σκεφτεί νωρίτερα...

Για το 1916 2016 προβλέπονται κουπόνια για συνταξιούχους να πηγαίνουν διακοπές στην Κούβα.


Για οικονομία θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει τις αφήσες από την Ιταλία.
Βέβαια, αν ήξερε Αγγλικά θα είχε δε ότι ενώ στα Ιταλικά το "con" σημαίνει "μαζί με".
στα Αγγλικά σημαίνει "απατεώνας" (con = confidence trick/confidence artist)
Προ παντός η διαφάνεια.
Αμήν!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημειώσεις σχετικά με τα σχόλια:

Η Αποθήκη Σκέψης δεν δέχεται "Ανώνυμα" σχόλια, γιατί μερικοί ανώνυμοι διάλεγαν να μην υπογράφουν καν με κάποιο όνομα κάτω από το σχόλιό τους. Ενώ ούτε η μπλογκική ταυτότητα ούτε ένα όνομα γραμμένο κάτω από ένα σχόλιο σημαίνουν τίποτα, η προδίδουν κανένα πραγματικό στοιχείο, η πλήρης ανωνυμία δείχνει απλά έλλειψη οποιουδήποτε σεβασμού προς τους άλλους σχολιαστές. Ζητώ συγγνώμη για αυτήν την αλλαγή από τους φίλους που υπέγραφαν τα ανώνυμα σχόλιά τους και ελπίζω να βρείτε έναν τρόπο να συνεχίσετε να σχολιάζετε όποτε θέλετε.


Για να απαντήσετε σε μεμονωμένα σχόλια, κάντε κλικ στο λινκ "Reply" κάτω από το κάθε σχόλιο. Για να συνεχιστεί η σειρά σχετικών σχολίων κάτω από ένα συγκεκριμένο σχόλιο πρέπει να πατάτε το λινκ "Reply" κάτω από το αρχικό σχόλιο της σειράς.

Για να γράφετε ανεξάρτητο σχόλιο πρέπει να χρησιμοποιείτε το κουτί σχολίων κάτω-κάτω χωρίς να πατάτε "Reply" προηγουμένως.