Δευτέρα, 12 Ιανουαρίου 2015

Ήρθανε!

Ήρθανε οι καινούργιοι
ACTION CHEPRAS MEN
®™
πάνω στην ώρα για τις εκλογές!
Εφτά μοντελάκια, ένα για το κάθε γούστο!
Αγοράστε τα όσο είναι διαθέσημα,
πριν γίνουν ανάρπαστα,
κι αδειάσουν τα καλάθια!


Comandante Che Pras®™

The Incredible Chepras®™

Alexis of Nazareth®™

Alexi dosta ola!®™

Super Chepras®™

Fairytale Prince Alexios, of the House of Chepras®™

Chepras Man!®™4 σχόλια:

 1. Δεν ξέρω τι θα κάνετε εσείς εκεί στην Ιταλία χωρίς έναν αντίστοιχο Τσίπρα Δημήτρη μου, εμείς πάντως στο Ελλάντα θα φάμε καλά και πιο συγκεκριμένα…….από την πρασινάδα μας θα φάει μέχρι και η αγελάδα μας!χα,χα,χα,χα
  Τις φιλούρες μου και καλή χρονιά

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Εμείς μάλλον ξεμίναμε εδώ αγαπητή μου xristin, όπου μόνο 4% πήρε. Που νά 'χαμε τα δικά σας! Απ' ότι βλέπω μάλιστα η πρασινάδα που βγήκε στις αγορές σας είναι από ' κείνη που επιτρέπεται για φαρμακευτικούς σκοπούς και καπνίζεται στριφτή! Καλή Χρονιά!!

   Διαγραφή
  2. Τώρα εξηγείται γιατί τα βλέπουμε όλα.......ροζ!
   Να δούμε τι θα κάνουμε όταν σταματήσουν οι......παραισθήσεις!
   Κάτι μου λέει ότι δεν θα ξέρουμε προς τα που να...... στρίψουμε!χα,χα,χα,χα

   Διαγραφή
  3. Θα στρίβουμε από δώ! Θα στρίβουμε από 'κει! Θα μας στίψει xristin μου!!!
   Μας βλέπω όλους στ μπάνια του λαού το καλοκαίρι να ακούμε Μπομπ Μάρλη και να χαμογελάμε ευτυχισμένα, προσπαθώντας να κάνουμε δαχτυλίδια με τον καπνό! :-)

   Διαγραφή

Σημειώσεις σχετικά με τα σχόλια:

Η Αποθήκη Σκέψης δεν δέχεται "Ανώνυμα" σχόλια, γιατί μερικοί ανώνυμοι διάλεγαν να μην υπογράφουν καν με κάποιο όνομα κάτω από το σχόλιό τους. Ενώ ούτε η μπλογκική ταυτότητα ούτε ένα όνομα γραμμένο κάτω από ένα σχόλιο σημαίνουν τίποτα, η προδίδουν κανένα πραγματικό στοιχείο, η πλήρης ανωνυμία δείχνει απλά έλλειψη οποιουδήποτε σεβασμού προς τους άλλους σχολιαστές. Ζητώ συγγνώμη για αυτήν την αλλαγή από τους φίλους που υπέγραφαν τα ανώνυμα σχόλιά τους και ελπίζω να βρείτε έναν τρόπο να συνεχίσετε να σχολιάζετε όποτε θέλετε.


Για να απαντήσετε σε μεμονωμένα σχόλια, κάντε κλικ στο λινκ "Reply" κάτω από το κάθε σχόλιο. Για να συνεχιστεί η σειρά σχετικών σχολίων κάτω από ένα συγκεκριμένο σχόλιο πρέπει να πατάτε το λινκ "Reply" κάτω από το αρχικό σχόλιο της σειράς.

Για να γράφετε ανεξάρτητο σχόλιο πρέπει να χρησιμοποιείτε το κουτί σχολίων κάτω-κάτω χωρίς να πατάτε "Reply" προηγουμένως.