Δευτέρα, 19 Ιανουαρίου 2015

Ανάστασις
Όταν το βατραχάκι, καθώς πέθαινε στην μέση του ρυακιού, ρώτησε τον σκορπιό γιατί τον τσίμπησε και τώρα θα πνιγούν και οι δύο, ενώ είχε υποσχεθεί ότι δεν θα τσιμπήσει, ο σκορπιός με συντριβή απάντησε: "είναι η φύση μου".

Καθώς ετοιμαζόμαστε να φθάσουμε στην όχθη άλλης μίας Αλλαγής, κουβαλώντας τον αλέξη τσίπρα στις πλάτες μας, μετά από τις υποσχέσεις του, ας έχουμε τουλάχιστον την αξιοπρέπεια να παραδεχτούμε ότι δεν είμαστε χαζά έρμαια του κάθε τυχοδιώκτη αλλά ότι παίξαμε τζόγο ποντάροντας σε κάποιον, η φύση του οποίου ήταν και είναι φως-φανάρι. Φέρνουμε την μεγάλη ...Αλλαγή. Ας αναλάβουμε επιτέλους μιά φορά, την ευθύνη των αποφάσεών μας.Ο alexis®™ ανασταίνει τον νεκρόν.


Jacopo Robusti , The Raising of Lazarus, c. 1558-1559


2 σχόλια:

Σημειώσεις σχετικά με τα σχόλια:

Η Αποθήκη Σκέψης δεν δέχεται "Ανώνυμα" σχόλια, γιατί μερικοί ανώνυμοι διάλεγαν να μην υπογράφουν καν με κάποιο όνομα κάτω από το σχόλιό τους. Ενώ ούτε η μπλογκική ταυτότητα ούτε ένα όνομα γραμμένο κάτω από ένα σχόλιο σημαίνουν τίποτα, η προδίδουν κανένα πραγματικό στοιχείο, η πλήρης ανωνυμία δείχνει απλά έλλειψη οποιουδήποτε σεβασμού προς τους άλλους σχολιαστές. Ζητώ συγγνώμη για αυτήν την αλλαγή από τους φίλους που υπέγραφαν τα ανώνυμα σχόλιά τους και ελπίζω να βρείτε έναν τρόπο να συνεχίσετε να σχολιάζετε όποτε θέλετε.


Για να απαντήσετε σε μεμονωμένα σχόλια, κάντε κλικ στο λινκ "Reply" κάτω από το κάθε σχόλιο. Για να συνεχιστεί η σειρά σχετικών σχολίων κάτω από ένα συγκεκριμένο σχόλιο πρέπει να πατάτε το λινκ "Reply" κάτω από το αρχικό σχόλιο της σειράς.

Για να γράφετε ανεξάρτητο σχόλιο πρέπει να χρησιμοποιείτε το κουτί σχολίων κάτω-κάτω χωρίς να πατάτε "Reply" προηγουμένως.