Τετάρτη, 28 Ιανουαρίου 2015

Λες;

Άριστα. Πραγματικά, χωρίς πλάκα, συγκινητικά. Δεν περίμενα στην ζωή μου να δω Ελληνική κυβέρνηση να κάνει αυτά που η καινούργια κυβέρνηση έκανε, και είπε ότι θα κάνει άμεσα, τις τελευταίες 48 ώρες. Πράγματα που μου θυμίζουν στο σύνολό τους περισσότερο το πως αναπτύχθηκαν οι Ηνωμένες Πολιτείες, παρά κάποιο στερεότυπο "Αριστεράς".
Χωρίς να θέλω να είμαι Κασσάνδρα, φοβάμαι ότι ίσως υπάρχουν δύο προβληματάκια.
1. Όλα αυτά κοστίζουν χρήματα, και, ακόμα δεν έχει πει κανείς που ακριβώς θα βρεθούν.
2. Όλα αυτά είναι ακριβώς αυτά που έπρεπε να είχαν λεχθεί και να είχαν γίνει το 2010. Κάλιο αργά παρά ποτέ, αλλά, μήπως είναι τα σωστά πράγματα σε λάθος στιγμή ή σε λάθος σειρά;

Τι διάολο είν' αυτό;
Δώρο από τους Έλληνες!
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημειώσεις σχετικά με τα σχόλια:

Η Αποθήκη Σκέψης δεν δέχεται "Ανώνυμα" σχόλια, γιατί μερικοί ανώνυμοι διάλεγαν να μην υπογράφουν καν με κάποιο όνομα κάτω από το σχόλιό τους. Ενώ ούτε η μπλογκική ταυτότητα ούτε ένα όνομα γραμμένο κάτω από ένα σχόλιο σημαίνουν τίποτα, η προδίδουν κανένα πραγματικό στοιχείο, η πλήρης ανωνυμία δείχνει απλά έλλειψη οποιουδήποτε σεβασμού προς τους άλλους σχολιαστές. Ζητώ συγγνώμη για αυτήν την αλλαγή από τους φίλους που υπέγραφαν τα ανώνυμα σχόλιά τους και ελπίζω να βρείτε έναν τρόπο να συνεχίσετε να σχολιάζετε όποτε θέλετε.


Για να απαντήσετε σε μεμονωμένα σχόλια, κάντε κλικ στο λινκ "Reply" κάτω από το κάθε σχόλιο. Για να συνεχιστεί η σειρά σχετικών σχολίων κάτω από ένα συγκεκριμένο σχόλιο πρέπει να πατάτε το λινκ "Reply" κάτω από το αρχικό σχόλιο της σειράς.

Για να γράφετε ανεξάρτητο σχόλιο πρέπει να χρησιμοποιείτε το κουτί σχολίων κάτω-κάτω χωρίς να πατάτε "Reply" προηγουμένως.