Τετάρτη, 21 Ιανουαρίου 2015

Εντυπώσεις


Ο alexis®™ αποκτά κρίσιμη μάζα.

Δεν υπάρχει τίποτα πιο ισχυρό από την δύναμη μιας ιδέας της οποίας η ώρα έχει έρθει. Όταν μία εντύπωση φτάσει στην στιγμή του να αποκτήσει κρίσιμη μάζα, τα πάντα ανατρέπονται, και ένα καινούργιο κατεστημένο γεννιέται. Το μυστικό είναι να μην το συγκρίνει κανείς με το παρελθόν και τις παλιές προσδοκίες, γιατί τότε θα είναι σαν να αρνούμαστε πεισματικά τον θάνατο αντί να προχωρούμε όπου μας οδηγεί η ζωή, με ευελιξία.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημειώσεις σχετικά με τα σχόλια:

Η Αποθήκη Σκέψης δεν δέχεται "Ανώνυμα" σχόλια, γιατί μερικοί ανώνυμοι διάλεγαν να μην υπογράφουν καν με κάποιο όνομα κάτω από το σχόλιό τους. Ενώ ούτε η μπλογκική ταυτότητα ούτε ένα όνομα γραμμένο κάτω από ένα σχόλιο σημαίνουν τίποτα, η προδίδουν κανένα πραγματικό στοιχείο, η πλήρης ανωνυμία δείχνει απλά έλλειψη οποιουδήποτε σεβασμού προς τους άλλους σχολιαστές. Ζητώ συγγνώμη για αυτήν την αλλαγή από τους φίλους που υπέγραφαν τα ανώνυμα σχόλιά τους και ελπίζω να βρείτε έναν τρόπο να συνεχίσετε να σχολιάζετε όποτε θέλετε.


Για να απαντήσετε σε μεμονωμένα σχόλια, κάντε κλικ στο λινκ "Reply" κάτω από το κάθε σχόλιο. Για να συνεχιστεί η σειρά σχετικών σχολίων κάτω από ένα συγκεκριμένο σχόλιο πρέπει να πατάτε το λινκ "Reply" κάτω από το αρχικό σχόλιο της σειράς.

Για να γράφετε ανεξάρτητο σχόλιο πρέπει να χρησιμοποιείτε το κουτί σχολίων κάτω-κάτω χωρίς να πατάτε "Reply" προηγουμένως.