Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016

Αεροβασίες

Ο Κώστας ζει σε μια ιδιωτική περιφραγμένη κοινότητα με δικό τους αεροδρόμιο και γκαραζ για τα αεροπλάνα τους δίπλα στα σπίτια (όχι, ο Κώστας δεν έχει δικό του αεροπλάνο --ακόμα)
Κάθε Παρασκευή απόγευμα οι γείτονες πετάνε με τα αεροπλάνα τους, μαζί, σε σχηματισμούς και επιδείξεις, έτσι για το τέλος της εβδομάδας, ή για την αρχή του Σαββατοκύριακου, και οι οικογένειες και φίλοι μαζεύονται δίπλα σε ένα μεγάλο δέντρο κοντά στον διάδρομο να δούνε την παράσταση. Αν σε ρωτήσει κανείς στο δρόμο αν θα πας στο δέντρο την Παρασκευή, εννοεί αν θα πας να δεις το σόου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημειώσεις σχετικά με τα σχόλια:

Η Αποθήκη Σκέψης δεν δέχεται "Ανώνυμα" σχόλια, γιατί μερικοί ανώνυμοι διάλεγαν να μην υπογράφουν καν με κάποιο όνομα κάτω από το σχόλιό τους. Ενώ ούτε η μπλογκική ταυτότητα ούτε ένα όνομα γραμμένο κάτω από ένα σχόλιο σημαίνουν τίποτα, η προδίδουν κανένα πραγματικό στοιχείο, η πλήρης ανωνυμία δείχνει απλά έλλειψη οποιουδήποτε σεβασμού προς τους άλλους σχολιαστές. Ζητώ συγγνώμη για αυτήν την αλλαγή από τους φίλους που υπέγραφαν τα ανώνυμα σχόλιά τους και ελπίζω να βρείτε έναν τρόπο να συνεχίσετε να σχολιάζετε όποτε θέλετε.


Για να απαντήσετε σε μεμονωμένα σχόλια, κάντε κλικ στο λινκ "Reply" κάτω από το κάθε σχόλιο. Για να συνεχιστεί η σειρά σχετικών σχολίων κάτω από ένα συγκεκριμένο σχόλιο πρέπει να πατάτε το λινκ "Reply" κάτω από το αρχικό σχόλιο της σειράς.

Για να γράφετε ανεξάρτητο σχόλιο πρέπει να χρησιμοποιείτε το κουτί σχολίων κάτω-κάτω χωρίς να πατάτε "Reply" προηγουμένως.