Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2016

Ψηφίσαμε...




Πριν 12 μέρες ήταν ένα χαρούμενο πρωινό...
Ψήφισα στην παλιά μου πόλη, την Φαίαρχέηβεν.











Ειχαμε μείνει στο παλιό σπίτι του προπάππου του Φράνκλιν Ντέλανο Ρούζβελτ.















Και μετά πετάξαμε στην Φλώριδα να δούμε τα αποτελέσματα με τον Κώστα στο καινούργιο του σπίτι. 






Κανείς δεν περίμενε το εφιάλτη που εξελίχτηκε και που ζούμε τώρα και που θα τον ζούμε για τέσσερα με οχτώ χρόνια. Όλοι αναλύουμε αλλά κανείς δεν έχει εξηγήσει ικανοποιητικά το τι έγινε. Ο Τραμπ κέρδισε επειδή έπεσαν οι Πολιτείες της Πενσυλβανίας, του Μίσιγκαν και του Γουισκόνσιν, ο «μπλέ τοίχος» των Δημοκρατικών.
Ότι και να αναλύσει κανείς, το γεγονός παραμένει ότι στην υδρόγειο, παντού, η απομονωτικότητα, ο ρατσισμός και ο εθνικισμός, που γεννάνε τα συνθήματα περί …«αλλαγής», έχουν αρχίσει να απαγάγουν μυαλά μπερδεμένα μεταξύ της αμορφωσιάς και της ανεξέλεγκτης και αφιλτράριστης έκρηξης της πληροφορικής. Την χαριστική βολή την έδωσαν οι τώρα αποδεδειγμένα ψευδείς ειδήσεις που αναπαράγονταν και διαδίδονταν στο ίντερνετ, και η ανακοίνωση του Εφ Μπι Αη περί ήμέηλ της Κλίντον. Και ο θυμός που υπάρχει παντού πια.

Δεν ξέρουμε προς τα που πάμε και που θα καταλήξουμε…
Καληνύχτα...
(...και δεν εννοώ την ώρα της ημέρας αλλά την εποχή)






Από το χωριουδάκι μας στο βουνό, όπου επιστρέψαμε χτες το βράδυ,
αρχίζω τώρα να κοιτάζω τις 6.000 φωτογραφίες που πήραμε... 
 








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημειώσεις σχετικά με τα σχόλια:

Η Αποθήκη Σκέψης δεν δέχεται "Ανώνυμα" σχόλια, γιατί μερικοί ανώνυμοι διάλεγαν να μην υπογράφουν καν με κάποιο όνομα κάτω από το σχόλιό τους. Ενώ ούτε η μπλογκική ταυτότητα ούτε ένα όνομα γραμμένο κάτω από ένα σχόλιο σημαίνουν τίποτα, η προδίδουν κανένα πραγματικό στοιχείο, η πλήρης ανωνυμία δείχνει απλά έλλειψη οποιουδήποτε σεβασμού προς τους άλλους σχολιαστές. Ζητώ συγγνώμη για αυτήν την αλλαγή από τους φίλους που υπέγραφαν τα ανώνυμα σχόλιά τους και ελπίζω να βρείτε έναν τρόπο να συνεχίσετε να σχολιάζετε όποτε θέλετε.


Για να απαντήσετε σε μεμονωμένα σχόλια, κάντε κλικ στο λινκ "Reply" κάτω από το κάθε σχόλιο. Για να συνεχιστεί η σειρά σχετικών σχολίων κάτω από ένα συγκεκριμένο σχόλιο πρέπει να πατάτε το λινκ "Reply" κάτω από το αρχικό σχόλιο της σειράς.

Για να γράφετε ανεξάρτητο σχόλιο πρέπει να χρησιμοποιείτε το κουτί σχολίων κάτω-κάτω χωρίς να πατάτε "Reply" προηγουμένως.