Δευτέρα 23 Ιουλίου 2018

Βαλκανικά
Έχω περάσει τους τελευταίους μήνες επεξεργαζόμενος χιλιάδες φωτογραφίες από την δουλειά μου των τελευταίων 42 ετών, για τον καινούργιο μου ιστοχώρο ό οποίος μέχρι στιγμής έχει κάπου 2.050 φωτογραφίες σε 15 γκαλερί και 10 πορτφόλιο. 
Σήμερα βρήκα αυτές, από το 1986, και σκέφτηκα ότι η χώρα σ’ αυτές τις φωτογραφίες, μόνο τριάντα δύο (32) γρήγορα χρόνια αργότερα, κατάφερε να πάρει τα περισσότερα δανεικά από οποιαδήποτε άλλη χώρα, να τα φάει, να χρεοκοπήσει, να δεχτεί τέσσερα μνημόνια μέχρι τα επόμενα σαράντα δύο χρόνια, να λέει ότι ο κόσμος της χρωστάει τον πολιτισμό, και ότι για το χρέος φταίνε εκείνοι που της έδωσαν τα δανεικά, και η Μέρκελ. 
ΥΓ. Στην πρώτη φωτογραφία, το ατροποιείον έδινε το ψωμί σε χαρτοσακούλες που επάνω τους είχαν σφραγίδα από την δεκαετία του 50 ότι ήταν Αλεύρι, Βοήθεια από τις ΗΠΑ.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημειώσεις σχετικά με τα σχόλια:

Η Αποθήκη Σκέψης δεν δέχεται "Ανώνυμα" σχόλια, γιατί μερικοί ανώνυμοι διάλεγαν να μην υπογράφουν καν με κάποιο όνομα κάτω από το σχόλιό τους. Ενώ ούτε η μπλογκική ταυτότητα ούτε ένα όνομα γραμμένο κάτω από ένα σχόλιο σημαίνουν τίποτα, η προδίδουν κανένα πραγματικό στοιχείο, η πλήρης ανωνυμία δείχνει απλά έλλειψη οποιουδήποτε σεβασμού προς τους άλλους σχολιαστές. Ζητώ συγγνώμη για αυτήν την αλλαγή από τους φίλους που υπέγραφαν τα ανώνυμα σχόλιά τους και ελπίζω να βρείτε έναν τρόπο να συνεχίσετε να σχολιάζετε όποτε θέλετε.


Για να απαντήσετε σε μεμονωμένα σχόλια, κάντε κλικ στο λινκ "Reply" κάτω από το κάθε σχόλιο. Για να συνεχιστεί η σειρά σχετικών σχολίων κάτω από ένα συγκεκριμένο σχόλιο πρέπει να πατάτε το λινκ "Reply" κάτω από το αρχικό σχόλιο της σειράς.

Για να γράφετε ανεξάρτητο σχόλιο πρέπει να χρησιμοποιείτε το κουτί σχολίων κάτω-κάτω χωρίς να πατάτε "Reply" προηγουμένως.