Σάββατο 14 Ιουλίου 2012

Πιλότοι














Ο Κώστας μας εμφανίστηκε στα νέα στην Αμερικανική τηλεόραση, 13 Ιουλίου, σχετικά με το επάγγελμα του πιλότου αερογραμμών.

Ο Μπράιαν Γουίλιαμς, ο πολύ γνωστός παρουσιαστής και εκδότης των νέων του δικτύου NBC είχε σαν τρίτη είδηση στα νέα της 13ης Ιουλίου 2012 το γεγονός ότι η βιομηχανία των αερογραμμών θα χρειαστεί κάπου 490.000 νέους πιλότους τα επόμενα 20 χρόνια. Σαν παράδειγμα, το αυτό εθνικό δίκτυο έβαλε τον Κώστα σε όλα τα αμερικανικά λίβινγκ ρουμ.

Επέστρεψε στην Μασσαχουσέτη εχτές για ένα διάλλειμα 5 ημερών, και σήμερα το πρωί η μητέρα του πήγε στο δωμάτιο του και τον ξύπνησε με το τηλέφωνο στο χέρι, λέγοντάς του "Γλύκα μου, σε ζητάει ένας παραγωγός του NBC από την Ουάσινγκτον!"

Δυόμιση ώρες αργότερα ο Κώστας βρισκόταν στο κοντινό αεροδρομιάκι της κωμόπολης όπου άρχισε να πετά όταν ήταν 12 χρονών. Εκεί τον περίμεναν 2 μεγάλα μαύρα SUV, του βάλανε ένα ακουστικό στο αυτί για να τον ευχαριστήσει ο Μπράιαν Γουίλιαμς από την Ουάσινγκτον που ήταν διαθέσιμος σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα, έκανε κόνφερανς στο τηλέφωνο με τον πρόεδρο του Σωματείου Πιλότων, τα είπανε, μετά το συνεργείο του πήρε συνέντευξη, και τον έβγαλαν βίντεο να πετάει. Στις 6:30 το απόγευμά, και μετά στις 11 το βράδυ, η ιστορία παρουσιάστηκε στα νέα.

Για να δείτε την συνέντευξη κάντε κλικ εδώ:
Πρόσθεση: Σάββατο 14 Ιουλίου, 3:15 UTC:
Σήμερα Σάββατο, το πρωινό πρόγραμμα Today, επανέλαβε την συνέντευξη του Κώστα στο εθνικό δίκτυο σταθμών του NBC των ΗΠΑ.



Ο Κώστας επίσης εμφανίζετε σε ένα άλλο κλιπ, εδώ:

Δεν υπάρχουν λόγια που να εκφράζουν πως αισθανόμαστε. 


...στο αεροδρόμιο, όπου τον ξέρουν 10 χρόνια, ήταν και ο Ρότζερ, ο εκπαιδευτής του Κώστα από όταν ήταν παιδί. Κάτι μου λέει ότι πρέπει να είχε βουρκώσει. Οι ιδιοκτήτες του έδωσαν τα κλειδιά του καινούργιου τους αεροπλάνου Cessna με το ταμπλώ Garmin, και του είπαν πάρτο και κάντο ότι θέλεις... (χωρίς συνοδεία ή κόστος).



Η σελίδα του NBC το απόγευμα της 13ης Ιουλίου:
Ο Κώστας είναι με τα ακουστικά, πάνω από τον Μιτ Ρόμνι.










(για όσους δεν το ξέρουν, ο Κώστας είναι ο γιός μου)







2 σχόλια:

  1. συγχαρητήρια δημήτρη μου. πρέπει να ψήλωσες ένα μέτρο!

    μπράβο του κωστα. μπράβο του!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρία μου, σ' ευχαριστούμε! Είναι καταπληκτικό. Από όλη την Αμερική διάλεξαν τον Κώστα για τα νέα, και ο ίδιος στάθηκε υπέροχα μπροστά στις κάμερες... Πραγματικά, δεν υπάρχουν λόγια...

      Καλό σου Σαββατοκύριακο!

      Διαγραφή

Σημειώσεις σχετικά με τα σχόλια:

Η Αποθήκη Σκέψης δεν δέχεται "Ανώνυμα" σχόλια, γιατί μερικοί ανώνυμοι διάλεγαν να μην υπογράφουν καν με κάποιο όνομα κάτω από το σχόλιό τους. Ενώ ούτε η μπλογκική ταυτότητα ούτε ένα όνομα γραμμένο κάτω από ένα σχόλιο σημαίνουν τίποτα, η προδίδουν κανένα πραγματικό στοιχείο, η πλήρης ανωνυμία δείχνει απλά έλλειψη οποιουδήποτε σεβασμού προς τους άλλους σχολιαστές. Ζητώ συγγνώμη για αυτήν την αλλαγή από τους φίλους που υπέγραφαν τα ανώνυμα σχόλιά τους και ελπίζω να βρείτε έναν τρόπο να συνεχίσετε να σχολιάζετε όποτε θέλετε.


Για να απαντήσετε σε μεμονωμένα σχόλια, κάντε κλικ στο λινκ "Reply" κάτω από το κάθε σχόλιο. Για να συνεχιστεί η σειρά σχετικών σχολίων κάτω από ένα συγκεκριμένο σχόλιο πρέπει να πατάτε το λινκ "Reply" κάτω από το αρχικό σχόλιο της σειράς.

Για να γράφετε ανεξάρτητο σχόλιο πρέπει να χρησιμοποιείτε το κουτί σχολίων κάτω-κάτω χωρίς να πατάτε "Reply" προηγουμένως.