Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017

05.02.2017
Εργάζομαι αρκετά στο Φώτοσοπ αυτές τις μέρες...


Πρόσθεση 7/2/2017, 6:10 πμ.,
Ένα από τα σχόλιά μου στους Τάιμς της Νέας Υόρκης σχετικά με την δικαστική διαδικασία η οποία έχει σταματήσει προσωρινά την διαταγή του Τραμπ, επιλέχτηκε από συντάκτη σαν "Times Pick".Γράφω:
Υπάρχει ένα ερώτημα, για το τρίτο σκέλος της κυβέρνησης, μεγαλύτερο από το αν η διαταγή ενός Προέδρου ήταν στα μέσα στα πλαίσια της αρμοδιότητας του γραφείου του. Είναι το ζήτημα του μεγέθους, της αναλογίας, των κίνητρων, της σημασίας και των επιπτώσεων που σχετίζονται με και γεννήθηκαν από την διαταγή του. Ο πρόεδρος μπορεί επίσης να διατάξει απρόκλητη πυρηνική επίθεση. Πρέπει επίσης να του επιτραπεί; Δεν πρέπει να τραβηχτεί μια γραμμή; Πού θα πρέπει να τραβηχτεί αυτή η γραμμή; Ποιος θα την τραβήξει; Θα έλεγα ότι η δικαστική εξουσία είναι εκείνη που θα τραβήξει την γραμμή.

1 σχόλιο:

Σημειώσεις σχετικά με τα σχόλια:

Η Αποθήκη Σκέψης δεν δέχεται "Ανώνυμα" σχόλια, γιατί μερικοί ανώνυμοι διάλεγαν να μην υπογράφουν καν με κάποιο όνομα κάτω από το σχόλιό τους. Ενώ ούτε η μπλογκική ταυτότητα ούτε ένα όνομα γραμμένο κάτω από ένα σχόλιο σημαίνουν τίποτα, η προδίδουν κανένα πραγματικό στοιχείο, η πλήρης ανωνυμία δείχνει απλά έλλειψη οποιουδήποτε σεβασμού προς τους άλλους σχολιαστές. Ζητώ συγγνώμη για αυτήν την αλλαγή από τους φίλους που υπέγραφαν τα ανώνυμα σχόλιά τους και ελπίζω να βρείτε έναν τρόπο να συνεχίσετε να σχολιάζετε όποτε θέλετε.


Για να απαντήσετε σε μεμονωμένα σχόλια, κάντε κλικ στο λινκ "Reply" κάτω από το κάθε σχόλιο. Για να συνεχιστεί η σειρά σχετικών σχολίων κάτω από ένα συγκεκριμένο σχόλιο πρέπει να πατάτε το λινκ "Reply" κάτω από το αρχικό σχόλιο της σειράς.

Για να γράφετε ανεξάρτητο σχόλιο πρέπει να χρησιμοποιείτε το κουτί σχολίων κάτω-κάτω χωρίς να πατάτε "Reply" προηγουμένως.