Τετάρτη 27 Απριλίου 2016

Φρήντομ
Τον καινούργιο Πύργο της Ελευθερίας και το Μνημείο της 9-11 τα είχα φωτογραφήσει και τα είχα παρουσιάσει στην ανάρτηση “Forever” στις 28 Νοεμβρίου 2015. Εκείνες τις φωτογραφίες τις είχα πάρει με μια Sony τσέπης Νοέμβριο, αλλά αυτές εδώ που αναρτώ σήμερα τις πήρα Απρίλιο με την Nikon D300 και έναν καινούργιο φακό Nikon που είχα αγοράσει στο Μανχάταν την προηγουμένη. 
Η επίσκεψη στο ‘Εδαφος Μηδέν ποτέ δεν παλιώνει… 
2 σχόλια:

Σημειώσεις σχετικά με τα σχόλια:

Η Αποθήκη Σκέψης δεν δέχεται "Ανώνυμα" σχόλια, γιατί μερικοί ανώνυμοι διάλεγαν να μην υπογράφουν καν με κάποιο όνομα κάτω από το σχόλιό τους. Ενώ ούτε η μπλογκική ταυτότητα ούτε ένα όνομα γραμμένο κάτω από ένα σχόλιο σημαίνουν τίποτα, η προδίδουν κανένα πραγματικό στοιχείο, η πλήρης ανωνυμία δείχνει απλά έλλειψη οποιουδήποτε σεβασμού προς τους άλλους σχολιαστές. Ζητώ συγγνώμη για αυτήν την αλλαγή από τους φίλους που υπέγραφαν τα ανώνυμα σχόλιά τους και ελπίζω να βρείτε έναν τρόπο να συνεχίσετε να σχολιάζετε όποτε θέλετε.


Για να απαντήσετε σε μεμονωμένα σχόλια, κάντε κλικ στο λινκ "Reply" κάτω από το κάθε σχόλιο. Για να συνεχιστεί η σειρά σχετικών σχολίων κάτω από ένα συγκεκριμένο σχόλιο πρέπει να πατάτε το λινκ "Reply" κάτω από το αρχικό σχόλιο της σειράς.

Για να γράφετε ανεξάρτητο σχόλιο πρέπει να χρησιμοποιείτε το κουτί σχολίων κάτω-κάτω χωρίς να πατάτε "Reply" προηγουμένως.