Παρασκευή 4 Αυγούστου 2017

Παιδιά



Knock, knock knocking on Heaven’s door…
Κάθε βδομάδα.
Τα παιδιά είναι εντάξει.
Το πουκάμισάκι του μπέησμπώλ από το Μπλούμπερντ Καφέ στην Νάσβιλ του Τενεσή βοηθά. Η Βεντούρα είναι αντίγραφο μιας Μάρτιν. Την Γιάμαχα και την Φέντερ τις έχω αφήσει στην Αθήνα.
























4 σχόλια:

  1. Μωρέ, τί κάθε εβδομάδα; Γράψε καλύτερα κάθε στιγμή :) knocking on Heaven’s door…..
    Απ' ότι καταλαβαίνω από καθαρή τύχη ζούμε πλέον (ΛΟΛ ας βγούνε ψεύτες)!

    https://www.vanityfair.com/news/2017/07/department-of-energy-risks-michael-lewis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ζούμε ακόμα επειδή ο παλιάτσος στον Λευκό Οίκο δεν έχει καταλάβει (ακόμα) ότι ο μόνος τρόπος να επιβιώσει εκείνος, στην θέση του, είναι να σκοτώσει εμάς. Οι ψηφοφόροι του ηλίθιου αυτού πρέπει να τυπώσουν καινούργια πουκαμισάκια που να γράφουν «Ψήφισα τον Τραμπ και μου έκανε δώρο ένα Πυρηνικό Ολοκαύτωμα».

      We’re all knocking on heaven’s door, Roadartist μου…

      Σε άλλες ειδήσεις, το φοροτεχνικό γραφείο όπου ανέθεσα τις δηλώσεις μου και πληρωμές στην Αθήνα πριν 2 χρόνια, έμαθα ότι δεν έκαναν ΤΙΠΟΤΑ για μένα, δύο χρόνια, και η εφορία μου μπλοκάρισε τώρα τους τραπεζικούς λογαριασμούς. Θέλω να χρησιμοποιήσω τα χρήματα στους λογαριασμούς μου να πληρώσω την εφορία αλλά δεν μπορώ γιατί δεν μ’ αφήνει η εφορία.

      Διαγραφή
    2. Τι λες τωρα; Δεν τους γνωρίζες;... Τραγικό. Τι να πω.

      Διαγραφή
    3. Δεν μένει πια παρά να πούμε το "τραγικό" με το πραγματικό του όνομα:
      "Όταν τραγουδάνε τα κατσίκια".
      :-)
      Νά 'σαι καλά...

      Διαγραφή

Σημειώσεις σχετικά με τα σχόλια:

Η Αποθήκη Σκέψης δεν δέχεται "Ανώνυμα" σχόλια, γιατί μερικοί ανώνυμοι διάλεγαν να μην υπογράφουν καν με κάποιο όνομα κάτω από το σχόλιό τους. Ενώ ούτε η μπλογκική ταυτότητα ούτε ένα όνομα γραμμένο κάτω από ένα σχόλιο σημαίνουν τίποτα, η προδίδουν κανένα πραγματικό στοιχείο, η πλήρης ανωνυμία δείχνει απλά έλλειψη οποιουδήποτε σεβασμού προς τους άλλους σχολιαστές. Ζητώ συγγνώμη για αυτήν την αλλαγή από τους φίλους που υπέγραφαν τα ανώνυμα σχόλιά τους και ελπίζω να βρείτε έναν τρόπο να συνεχίσετε να σχολιάζετε όποτε θέλετε.


Για να απαντήσετε σε μεμονωμένα σχόλια, κάντε κλικ στο λινκ "Reply" κάτω από το κάθε σχόλιο. Για να συνεχιστεί η σειρά σχετικών σχολίων κάτω από ένα συγκεκριμένο σχόλιο πρέπει να πατάτε το λινκ "Reply" κάτω από το αρχικό σχόλιο της σειράς.

Για να γράφετε ανεξάρτητο σχόλιο πρέπει να χρησιμοποιείτε το κουτί σχολίων κάτω-κάτω χωρίς να πατάτε "Reply" προηγουμένως.