Δευτέρα 28 Αυγούστου 2017

Ανυπόταχτοι
Ο κόσμος, με πλήρη άγνοια και ξερολίαση, μέσα σ’ ένα κουβά σκουπιδιών, πάει γραμμή στο διάολο.
Όλος ο κόσμος; Όχι όλος, γιατί μια οικογένεια ανυπότακτων στη γενική υστερία αντιστέκεται και πάντα θα αντιστέκεται από το μικρό βουνίσιο χωριό στα βουνά της Ιταλίας που όλοι γνωρίζουμε…
Ένα μέλος της οικογένειας εργάζεται σκληρά και δεν έχει πατήσει σπίτι του δυό βδομάδες. Πρώτα Νέα Υόρκη-Αθήνα-Νέα Υόρκη, Μετά Ουάσινγκτον στο Κογκρέσο με Γερουσιαστές για θέματα του Συνδικάτου, μετά στην Βενετία, και από εκεί στην Νέα Υόρκη και Σαν Φρανσίσκο όπου συνάντησε την Λίντσυ να πάνε κάμπινγ για τα γενέθλιά της και να αλωνίσουν την ακτή ανάμεσα στο Σαν Φρανσίσκο και το Λος Άντζελες.
Αύριο πετάνε μαζί από την Νέα Υόρκη στο Εδιμβούργο, πίσω στη Νέα Υόρκη, ξανά στο Εδιμβούργο, και τέλος, στις 31 σπίτι! Και τέλη Σεπτεμβρίου όλοι Αθήνα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημειώσεις σχετικά με τα σχόλια:

Η Αποθήκη Σκέψης δεν δέχεται "Ανώνυμα" σχόλια, γιατί μερικοί ανώνυμοι διάλεγαν να μην υπογράφουν καν με κάποιο όνομα κάτω από το σχόλιό τους. Ενώ ούτε η μπλογκική ταυτότητα ούτε ένα όνομα γραμμένο κάτω από ένα σχόλιο σημαίνουν τίποτα, η προδίδουν κανένα πραγματικό στοιχείο, η πλήρης ανωνυμία δείχνει απλά έλλειψη οποιουδήποτε σεβασμού προς τους άλλους σχολιαστές. Ζητώ συγγνώμη για αυτήν την αλλαγή από τους φίλους που υπέγραφαν τα ανώνυμα σχόλιά τους και ελπίζω να βρείτε έναν τρόπο να συνεχίσετε να σχολιάζετε όποτε θέλετε.


Για να απαντήσετε σε μεμονωμένα σχόλια, κάντε κλικ στο λινκ "Reply" κάτω από το κάθε σχόλιο. Για να συνεχιστεί η σειρά σχετικών σχολίων κάτω από ένα συγκεκριμένο σχόλιο πρέπει να πατάτε το λινκ "Reply" κάτω από το αρχικό σχόλιο της σειράς.

Για να γράφετε ανεξάρτητο σχόλιο πρέπει να χρησιμοποιείτε το κουτί σχολίων κάτω-κάτω χωρίς να πατάτε "Reply" προηγουμένως.