Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2023

Αθήνα

 
Αθήνα
,
χωρίς λόγια

~~~2 σχόλια:

 1. Καλησπέρα Δημήτρη
  η Αθήνα λοιπόν μέσα από εικόνες. Μια πόλη που αγαπώ αλλά και που κουράζει. Πολύ μπετόν, όπως φαίνεται και από τις εικόνες σου, πολύ χύμα και ασχήμια, αλλά και πολυμορφία και κάποιες όμορφες γωνιές, γραφικά σοκάκια και (σημαντικό) την εύκολη πρόσβαση στη θάλασσα και στα λιμάνια.
  Να περάσετε όμορφα τον καιρό σας στην Ελλάδα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Καλημέρα σου, Scarlet :-)
   Περνάμε θαυμάσια. Ήταν η χρονιά των συνεχών επισκεπτών και στο χωριό και εδώ. Για την ώρα στην Αθήνα έχουμε δεχτεί πέντε ξεχωριστούς επισκέπτες, τρεις Αμερικανούς από Φλόριδα και Σαν Φρανσίσκο, ένα Ελληνο-Αμερικανό και έναν Ιταλό. Έχω προσφέρει το Έξτρα-Λαρτζ Τουρ μου της Αθήνας τέσσερεις φορές (ο Ελληνο-Αμερικανός δεν το χρειαζόταν).
   Θα μπορούσε να πει κανείς ότι η αρχή και το τέλος της Αθήνας είναι ο Παρθενώνας.
   Χωρίς αυτόν η πόλη θα έδινε πολύ διαφορετική εντύπωση…

   Αυτή την φορά πήγαμε και στα Εξάρχεια σε ένα κήπο με καταπληκτικό φαγητό και αυθεντική μουσική με μια κιθάρα και ένα μπουζούκι…

   Διαγραφή

Σημειώσεις σχετικά με τα σχόλια:

Η Αποθήκη Σκέψης δεν δέχεται "Ανώνυμα" σχόλια, γιατί μερικοί ανώνυμοι διάλεγαν να μην υπογράφουν καν με κάποιο όνομα κάτω από το σχόλιό τους. Ενώ ούτε η μπλογκική ταυτότητα ούτε ένα όνομα γραμμένο κάτω από ένα σχόλιο σημαίνουν τίποτα, η προδίδουν κανένα πραγματικό στοιχείο, η πλήρης ανωνυμία δείχνει απλά έλλειψη οποιουδήποτε σεβασμού προς τους άλλους σχολιαστές. Ζητώ συγγνώμη για αυτήν την αλλαγή από τους φίλους που υπέγραφαν τα ανώνυμα σχόλιά τους και ελπίζω να βρείτε έναν τρόπο να συνεχίσετε να σχολιάζετε όποτε θέλετε.


Για να απαντήσετε σε μεμονωμένα σχόλια, κάντε κλικ στο λινκ "Reply" κάτω από το κάθε σχόλιο. Για να συνεχιστεί η σειρά σχετικών σχολίων κάτω από ένα συγκεκριμένο σχόλιο πρέπει να πατάτε το λινκ "Reply" κάτω από το αρχικό σχόλιο της σειράς.

Για να γράφετε ανεξάρτητο σχόλιο πρέπει να χρησιμοποιείτε το κουτί σχολίων κάτω-κάτω χωρίς να πατάτε "Reply" προηγουμένως.