Κυριακή, 22 Ιουνίου 2014

Ματς

Χτές τα παιδιά του χωριού παίξανε τα παιδιά από τον ξενώνα. Τα παιδιά από τον ξενώνα κέρδισαν 12-9. Έχουνε λάβει πρόσκληση να πάρουνε μέρος στο Φεστιβάλ μουσικής μας γιατί είναι απίθανοι μουσικοί.

Εν τω μεταξύ η πρεφεκτούρα επιμένει να τους δίνουμε το (από την Ευρωπαϊκή Ένωση) χαρτζηλίκι των δύο Ευρώ και πενήντα σεντς την ημέρα με κουπόνια. Κανένα μαγαζί δεν δέχεται κουπόνια σε ακτίνα 40 χιλιομέτρων και το λεωφορείο που έχουμε μια φορά χαράματα και μια φορά βράδυ δεν δέχεται κουπόνια. Έχετε υποθέτω αρχίσει να μαντεύετε, με τα παραπάνω, ότι ο δικός μου ο αγώνας αυτές τις μέρες δεν παίζεται με μπάλα. Τουλάχιστον, όχι με μπάλες σαν αυτή στις παρακάτω φωτογραφίες...

(με κλικ μεγαλώνουνε πολύ, όπως πάντα. Οι φωτογραφίες.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημειώσεις σχετικά με τα σχόλια:

Η Αποθήκη Σκέψης δεν δέχεται "Ανώνυμα" σχόλια, γιατί μερικοί ανώνυμοι διάλεγαν να μην υπογράφουν καν με κάποιο όνομα κάτω από το σχόλιό τους. Ενώ ούτε η μπλογκική ταυτότητα ούτε ένα όνομα γραμμένο κάτω από ένα σχόλιο σημαίνουν τίποτα, η προδίδουν κανένα πραγματικό στοιχείο, η πλήρης ανωνυμία δείχνει απλά έλλειψη οποιουδήποτε σεβασμού προς τους άλλους σχολιαστές. Ζητώ συγγνώμη για αυτήν την αλλαγή από τους φίλους που υπέγραφαν τα ανώνυμα σχόλιά τους και ελπίζω να βρείτε έναν τρόπο να συνεχίσετε να σχολιάζετε όποτε θέλετε.


Για να απαντήσετε σε μεμονωμένα σχόλια, κάντε κλικ στο λινκ "Reply" κάτω από το κάθε σχόλιο. Για να συνεχιστεί η σειρά σχετικών σχολίων κάτω από ένα συγκεκριμένο σχόλιο πρέπει να πατάτε το λινκ "Reply" κάτω από το αρχικό σχόλιο της σειράς.

Για να γράφετε ανεξάρτητο σχόλιο πρέπει να χρησιμοποιείτε το κουτί σχολίων κάτω-κάτω χωρίς να πατάτε "Reply" προηγουμένως.