Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016

Μπράβο!
Στην προηγούμενη ανάρτηση, στις 19 Δεκεμβρίου αναφέρθηκα στο πως η αγγλική έκδοση της ιστοσελίδας του Εθνικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης, στις οδηγίες του πως να πάει κανείς στο Μουσείο στην Συγγρού, πρότεινε στα Αγγλικά «Πως να χύσεις».

Στις 20 Δεκεμβρίου έστειλα ένα μήνυμα στους σχεδιαστές της σελίδας κατευθύνοντας την προσοχή τους και σε αυτό αλλά και στα λάθη στην δική τους ιστοσελίδα. Το μήνυμα που τους έστειλα το δημοσίευσα και κάτω από την ίδια ανάρτησή μου της 19ης Δεκεμβρίου.

Λιγότερο από 24 ώρες αργότερα είχαν αλλάξει και την έκφραση στην σελίδα του Μουσείου, και τα λάθη στην δική τους σελίδα.

Μπράβο τους!

Τους έστειλα μόλις τώρα αυτό το μήνυμα:

Μπράβο σας, πραγματικά, από καρδιάς ευχαριστώ. Και για το ότι εφαρμόσατε αμέσως τις προτάσεις μου, αλλά και για το ότι η σελίδα του ΕΜΣΤ που αντιπροσωπεύει την πατρίδα μας είναι τώρα σωστή, όσον αφορά εκείνη την έκφραση.
Μπράβο σας και σας ευχαριστώ.
Δημήτρης (επώνυμο)
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημειώσεις σχετικά με τα σχόλια:

Η Αποθήκη Σκέψης δεν δέχεται "Ανώνυμα" σχόλια, γιατί μερικοί ανώνυμοι διάλεγαν να μην υπογράφουν καν με κάποιο όνομα κάτω από το σχόλιό τους. Ενώ ούτε η μπλογκική ταυτότητα ούτε ένα όνομα γραμμένο κάτω από ένα σχόλιο σημαίνουν τίποτα, η προδίδουν κανένα πραγματικό στοιχείο, η πλήρης ανωνυμία δείχνει απλά έλλειψη οποιουδήποτε σεβασμού προς τους άλλους σχολιαστές. Ζητώ συγγνώμη για αυτήν την αλλαγή από τους φίλους που υπέγραφαν τα ανώνυμα σχόλιά τους και ελπίζω να βρείτε έναν τρόπο να συνεχίσετε να σχολιάζετε όποτε θέλετε.


Για να απαντήσετε σε μεμονωμένα σχόλια, κάντε κλικ στο λινκ "Reply" κάτω από το κάθε σχόλιο. Για να συνεχιστεί η σειρά σχετικών σχολίων κάτω από ένα συγκεκριμένο σχόλιο πρέπει να πατάτε το λινκ "Reply" κάτω από το αρχικό σχόλιο της σειράς.

Για να γράφετε ανεξάρτητο σχόλιο πρέπει να χρησιμοποιείτε το κουτί σχολίων κάτω-κάτω χωρίς να πατάτε "Reply" προηγουμένως.