Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2016

Ευτυχία...


Ευτυχισμένο Χειμερινό Ηλιοστάσιο!
Ευτυχισμένη Χάνουκα!
Ευτυχισμένα Χριστούγεννα!
Ευτυχισμένη Ραμπι-αλ-Αουα!
Καλές γιορτές!
Χαρούμενο και υγιές το 5778/2017/1439/4500000000/13500000000

(Τώρα επί Τραμπ, όποιος φυλάει τα ρούχα του έχει τα μισά…)


Και καλά δώρα!!!

(Εμείς,
μεταξύ Σάντα Κλως, Φάδερ Κρίσμας, Άγιου Βασίλη και Μπεφάνα
είμαστε πλήρεις…)
8 σχόλια:

 1. Καλά Χριστούγεννα, Δημήτρη!
  Με αγάπη, υγεία, ζεστασιά κοντά στο τζάκι!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αγαπητή μου Scarlett, σ' ευχαριστούμε, και όλες τις καλύτερες ευχές και για σένα, υγεία, χαρά, Καλά κι ευτυχισμένα Χριστούγεννα!

   Διαγραφή
 2. Δημήτρη χρόνια πολλά με υγεία και αγάπη ,μαζί με τους ανθρώπους που σας αγαπάνε , καλά Χριστούγεννα και καλή χρονιά !!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Σ' ευχαριστούμε αγαπητέ Νικόλα, και για σένα Χρόνια Πολλά! Καλά Χριστούγεννα κι ευτυχισμένα, υγεία και χαρά το 2017! Νά 'σαι καλά Νικόλα.

   Διαγραφή
 3. Με τι καλύτερες ευχές για σένα και την οικογένεια σου Καλες γιορτές καλή χρονιά Πάντα υγεία.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Φίλέ μου Φάνη, σ' ευχαριστούμε! Νά 'σαι καλά και υγεία και χαρά για όλους.

   Διαγραφή

Σημειώσεις σχετικά με τα σχόλια:

Η Αποθήκη Σκέψης δεν δέχεται "Ανώνυμα" σχόλια, γιατί μερικοί ανώνυμοι διάλεγαν να μην υπογράφουν καν με κάποιο όνομα κάτω από το σχόλιό τους. Ενώ ούτε η μπλογκική ταυτότητα ούτε ένα όνομα γραμμένο κάτω από ένα σχόλιο σημαίνουν τίποτα, η προδίδουν κανένα πραγματικό στοιχείο, η πλήρης ανωνυμία δείχνει απλά έλλειψη οποιουδήποτε σεβασμού προς τους άλλους σχολιαστές. Ζητώ συγγνώμη για αυτήν την αλλαγή από τους φίλους που υπέγραφαν τα ανώνυμα σχόλιά τους και ελπίζω να βρείτε έναν τρόπο να συνεχίσετε να σχολιάζετε όποτε θέλετε.


Για να απαντήσετε σε μεμονωμένα σχόλια, κάντε κλικ στο λινκ "Reply" κάτω από το κάθε σχόλιο. Για να συνεχιστεί η σειρά σχετικών σχολίων κάτω από ένα συγκεκριμένο σχόλιο πρέπει να πατάτε το λινκ "Reply" κάτω από το αρχικό σχόλιο της σειράς.

Για να γράφετε ανεξάρτητο σχόλιο πρέπει να χρησιμοποιείτε το κουτί σχολίων κάτω-κάτω χωρίς να πατάτε "Reply" προηγουμένως.