Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

Χωρίς Λόγια



Στην προ-περασμένη ανάρτηση, Ο Δεκάλογος του Κ.Ο.Κ Αθηνών και πάσης Ελλάδος, εξερευνήσαμε τα πιο ευαίσθητα σημεία της ταύτισης των Ελλήνων οδηγών με την περήφανη Ρωμαίικη κληρονομιά τους.

Αλλά, οι προσπάθειες της ανύπαρκτης τροχαίας μας να ελέγξουν εκείνους των οδηγών οι οποίοι, ω μη γένοιτο, κατά λάθος, πηγαίνουν με 190 αντί για 90 χιλιόμετρα την ώρα, πως συγκρίνονται με τις προσπάθειες μιας δύναμης τροχαίας άλλου Ευρωπαϊκού κράτους, πχ., της γειτονικής Ιταλίας:



Ούνα φάτσα, ούνα ράτσα ;

Polizia Stradale, Italia
(χωρίς λόγια)






































Σημ. Ουδέν θύμα. Μόνο ένας από τους αστυνομικούς έσπασε ένα πλευρό.





5 σχόλια:

  1. Ωραίο μαραφέτι :)

    Πέρασα ν αφήκω μια καλησπέρα μια και είμαι λίγο φευγάτος από το δίκτυο εσχάτως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είδες τι παθαίνεις με Λαμποργκίνι,Φεράρι έπρεπε να τους δώσουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. απαπάάάά!

    πήραν λαμποργκινι για αυτοκίνητο της αστυνομίας;
    καλά, είναι πιο κουζουλοί οι ιταλοί από τους έλληνες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αθεόφοβε, καλά που εμείς δεν έχουμε τέτοιο πρόβλημα! Τα περιπολικά μας είναι ένα Fiat Panda 4x4, ένα Land Rover, και ένα Land Rover πυροσβεστικό. Όλα φυσικά με μπλε φώτα και σειρήνα στην οροφή. Αλλά η Μαργαρίτα μου δεν μ' αφήνει να παίζω με τα φώτα και τη σειρήνα όταν πηγαίνουμε μαζί σε καμιά τελετή του Δημαρχείου!



    ria, πρέπει να γράψω αναρτήσεις για τα κουζουλά μας εδώ! Σχετικά με το Lamborghini της πολιτσία στραντάλε, το έδωσε δώρο η ίδια η Lamborghini. Αλλά αφού το διαλύσανε ένα χρόνο αργότερα δεν τους ξανάδωσε άλλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημειώσεις σχετικά με τα σχόλια:

Η Αποθήκη Σκέψης δεν δέχεται "Ανώνυμα" σχόλια, γιατί μερικοί ανώνυμοι διάλεγαν να μην υπογράφουν καν με κάποιο όνομα κάτω από το σχόλιό τους. Ενώ ούτε η μπλογκική ταυτότητα ούτε ένα όνομα γραμμένο κάτω από ένα σχόλιο σημαίνουν τίποτα, η προδίδουν κανένα πραγματικό στοιχείο, η πλήρης ανωνυμία δείχνει απλά έλλειψη οποιουδήποτε σεβασμού προς τους άλλους σχολιαστές. Ζητώ συγγνώμη για αυτήν την αλλαγή από τους φίλους που υπέγραφαν τα ανώνυμα σχόλιά τους και ελπίζω να βρείτε έναν τρόπο να συνεχίσετε να σχολιάζετε όποτε θέλετε.


Για να απαντήσετε σε μεμονωμένα σχόλια, κάντε κλικ στο λινκ "Reply" κάτω από το κάθε σχόλιο. Για να συνεχιστεί η σειρά σχετικών σχολίων κάτω από ένα συγκεκριμένο σχόλιο πρέπει να πατάτε το λινκ "Reply" κάτω από το αρχικό σχόλιο της σειράς.

Για να γράφετε ανεξάρτητο σχόλιο πρέπει να χρησιμοποιείτε το κουτί σχολίων κάτω-κάτω χωρίς να πατάτε "Reply" προηγουμένως.