Τρίτη 14 Απριλίου 2015

Βουλκανιζατέρ





Εδώ η αληθινή αλήθεια! Με το μαχαίρι όλα!
Και σκασμός μη σας πετάψω έξω και πρέπει να πάρετε σημείωμα από τη μαμά σας για να ξαναμπείτε!






Η Ρωμαίικη παθολογία των:
- Δεν φταίω εγώ! Είμαι θύμα σκοτεινής συνομωσίας!
- Ξέρεις, ρε, ποιός (ή ποιά) είμαι 'γω!;
- Εγώ μιλάω λογικά αλλά οι άλλοι δεν παραδέχονται την λογική μου... (γιατί είναι κακοί)
- Ότι θέλω 'γώ θα κάνω!
- Οι άλλοι κλέβουνε! όχι εγώ! (εγώ δεν είχα επιλογή γιατί μου δανείζανε)
- Θα παίζουμε νταούλι κι οι αγορές θα χορεύουνε!
- Οι τράπεζες φταίνε που μας δανείζανε!
...και άλλων πολλών, βρίσκεται πλέον σε κατάσταση πλήρης ξεσάλωσης καθώς ακόμα και τυφλοί και κουφοί βλέπουν και ακούνε (αλλά δεν το λένε) ότι η ζωή όπως την ξέρανε έχει τελειώσει ανεπιστρεπτί. Η ζωή πλέον θα έχει άλλο πρόσωπο. Και αποσύρονται στον φαντασιακό τους κόσμο όπου φταίνε όλοι οι άλλοι που τους κατατρέχουν.
Το ότι ο καθένας στο μπάχαλο που λένε κυβέρνηση λέει το δικό του, ασυνάρτητα και ανοργάνωτα από τους άλλους (της ίδιας κυβέρνησης), το λένε πολυφωνία και δημοκρατία (αριστερή). Μιά και δεν μπορούμε να πάμε μπροστά, πάμε πίσω με εξεταστικές επιτροπές για την δίψα αίματος, άρτου και θεαμάτων του κόσμου (για να αποδείξουμε μέσω των επιτροπών ότι άλλοι φταίγανε και εμείς πια δεν είναι δυνατόν να κάνουμε τίποτα, άρα τις μαλακίες που κάνουμε και λέμε τώρα φορτώστε τις σε εκείνους που θα βγάλουν ένοχους οι επιτροπές). Οι καταλήψεις, οι πρόσφυγες και όλοι η θησαυροί που βγήκαν άνθρακες, οι διαπραγματεύσεις όπου εμείς "διαπραγματευόμαστε" χωρίς γραβάτα και με το πουκάμισο έξω καθώς οι άλλοι περιμένουν να κάνουμε μιά πρόταση πέρα του να ξεπληρώσουμε το χρέος από φόρους σε ιντερνετικά καζίνο...
Η Ελλάδα προσπάθησε 5 χρόνια αλλά δεν άντεξε άλλο και απομουρλάθηκε σε έναν κόσμο στον οποίο δεν ανήκε ποτέ.
Όσο για λύσεις, οι συριζαίοι είπαν (νόμιζαν;) ότι τις έχουν. Μπράβο! Που είναι τώρα οι λύσεις για τις οποίες θριαμβολογούσανε σαν επαναστατικοί προφέσορες; Γιατί δεν κατάφεραν ούτε ένα πράγμα να κάνουνε ακόμα και ετοιμαζόμαστε να βαρέσουμε κανόνι; Επειδή τους κατατρέχει ο Σόιμπλε φυσικά! Μα... δεν το ξέρανε ότι θα τους είναι αντίθετος; δεν ήταν προετοιμασμένοι; σε ποιόν πλανήτη ζούσαν τα δύστυχα; Νομίζανε ότι η Ευρώπη θα τους κλείσει το μάτι επειδή έτσι απαίτησε ο ...λαός; Ή μήπως στις 25 Ιανουαρίου ο κόσμος ψήφισε χρεοκοπία και δραχμή και όλα αυτά είναι για τα μάτια μέχρι να φτάσουμε εκεί σαν θύματα, να τους τραβάνε κι ας κλαίνε;
Τουλάχιστον ο Αλέξης έχει χιούμορ. Με το νούμερο που έβαλε για Πρόεδρο της Βουλής του Μπάχαλου τουλάχιστον γελάνε και τα βουλκανιζατέρ.
















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημειώσεις σχετικά με τα σχόλια:

Η Αποθήκη Σκέψης δεν δέχεται "Ανώνυμα" σχόλια, γιατί μερικοί ανώνυμοι διάλεγαν να μην υπογράφουν καν με κάποιο όνομα κάτω από το σχόλιό τους. Ενώ ούτε η μπλογκική ταυτότητα ούτε ένα όνομα γραμμένο κάτω από ένα σχόλιο σημαίνουν τίποτα, η προδίδουν κανένα πραγματικό στοιχείο, η πλήρης ανωνυμία δείχνει απλά έλλειψη οποιουδήποτε σεβασμού προς τους άλλους σχολιαστές. Ζητώ συγγνώμη για αυτήν την αλλαγή από τους φίλους που υπέγραφαν τα ανώνυμα σχόλιά τους και ελπίζω να βρείτε έναν τρόπο να συνεχίσετε να σχολιάζετε όποτε θέλετε.


Για να απαντήσετε σε μεμονωμένα σχόλια, κάντε κλικ στο λινκ "Reply" κάτω από το κάθε σχόλιο. Για να συνεχιστεί η σειρά σχετικών σχολίων κάτω από ένα συγκεκριμένο σχόλιο πρέπει να πατάτε το λινκ "Reply" κάτω από το αρχικό σχόλιο της σειράς.

Για να γράφετε ανεξάρτητο σχόλιο πρέπει να χρησιμοποιείτε το κουτί σχολίων κάτω-κάτω χωρίς να πατάτε "Reply" προηγουμένως.