Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

Μπουκέτο


Λίγα λουλούδια για σας από τον χθεσινό μας περίπατο στο χωριό.

Φωτογραφίες © 2012 Αποθήκη Σκέψης4 σχόλια:

 1. Πανέμορφα Δημήτρη! Πάλι καλά που ανεβάζεις καμια φωτογραφία από τον νότο και καταλαβαίνουμε πως αλλάζουν οι εποχές!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Έτσι είναι αγαπητέ Κωστή! Άλλοι με τριαντάφυλλα και άλλοι με heather on the glen! Υποθέτω πάντως ότι τα loch σας πρέπει να είναι όσο κρύα όσο το torrente μας! Καλό σου καλοκαίρι!

   Διαγραφή
 2. τι όμορφα!
  οργασμός χρωμάτων και η φύση σε όλο της το μεγαλείο!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Υπέροχα Ρία μου! Όπου πέφτει το μάτι, πράσινο και λουλούδια! Σήμρα όμως έχει μια ζεστη, 28 βαθμούς μεσα στο σπίτι! :-)

   Διαγραφή

Σημειώσεις σχετικά με τα σχόλια:

Η Αποθήκη Σκέψης δεν δέχεται "Ανώνυμα" σχόλια, γιατί μερικοί ανώνυμοι διάλεγαν να μην υπογράφουν καν με κάποιο όνομα κάτω από το σχόλιό τους. Ενώ ούτε η μπλογκική ταυτότητα ούτε ένα όνομα γραμμένο κάτω από ένα σχόλιο σημαίνουν τίποτα, η προδίδουν κανένα πραγματικό στοιχείο, η πλήρης ανωνυμία δείχνει απλά έλλειψη οποιουδήποτε σεβασμού προς τους άλλους σχολιαστές. Ζητώ συγγνώμη για αυτήν την αλλαγή από τους φίλους που υπέγραφαν τα ανώνυμα σχόλιά τους και ελπίζω να βρείτε έναν τρόπο να συνεχίσετε να σχολιάζετε όποτε θέλετε.


Για να απαντήσετε σε μεμονωμένα σχόλια, κάντε κλικ στο λινκ "Reply" κάτω από το κάθε σχόλιο. Για να συνεχιστεί η σειρά σχετικών σχολίων κάτω από ένα συγκεκριμένο σχόλιο πρέπει να πατάτε το λινκ "Reply" κάτω από το αρχικό σχόλιο της σειράς.

Για να γράφετε ανεξάρτητο σχόλιο πρέπει να χρησιμοποιείτε το κουτί σχολίων κάτω-κάτω χωρίς να πατάτε "Reply" προηγουμένως.