Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Περιμένοντας

"Αν μας τσιμπήσετε, δεν αιμορραγούμε; αν μας γαργαλήσετε, δεν γελάμε; αν μας δηλητηριάσετε, δεν πεθαίνουμε; και αν μας κάνετε κακό, δεν πρέπει να πάρουμε εκδίκηση;".
- (Ο έμπορος της Βενετίας, Πράξη ΙΙΙ, σκηνή Ι)


Σβήσε, σβήσε, μικρό και σύντομο κερί! Η ζωή είναι μια σκιά που περπατά, ένας φτωχός ηθοποιός που δρασκελίζει και βαριέται την σκηνή, και μετά δεν ακούγεται πια ποτέ: είναι ένα παραμύθι υφασμένο από ένα τζοτζέ, γεμάτο ήχο και μανία, με σημασία μηδενική.
- (Μακμπέθ, Πράξη V, Σκηνή V)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημειώσεις σχετικά με τα σχόλια:

Η Αποθήκη Σκέψης δεν δέχεται "Ανώνυμα" σχόλια, γιατί μερικοί ανώνυμοι διάλεγαν να μην υπογράφουν καν με κάποιο όνομα κάτω από το σχόλιό τους. Ενώ ούτε η μπλογκική ταυτότητα ούτε ένα όνομα γραμμένο κάτω από ένα σχόλιο σημαίνουν τίποτα, η προδίδουν κανένα πραγματικό στοιχείο, η πλήρης ανωνυμία δείχνει απλά έλλειψη οποιουδήποτε σεβασμού προς τους άλλους σχολιαστές. Ζητώ συγγνώμη για αυτήν την αλλαγή από τους φίλους που υπέγραφαν τα ανώνυμα σχόλιά τους και ελπίζω να βρείτε έναν τρόπο να συνεχίσετε να σχολιάζετε όποτε θέλετε.


Για να απαντήσετε σε μεμονωμένα σχόλια, κάντε κλικ στο λινκ "Reply" κάτω από το κάθε σχόλιο. Για να συνεχιστεί η σειρά σχετικών σχολίων κάτω από ένα συγκεκριμένο σχόλιο πρέπει να πατάτε το λινκ "Reply" κάτω από το αρχικό σχόλιο της σειράς.

Για να γράφετε ανεξάρτητο σχόλιο πρέπει να χρησιμοποιείτε το κουτί σχολίων κάτω-κάτω χωρίς να πατάτε "Reply" προηγουμένως.