Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

Απρίλιος





Απρίλιος στο χωριό.
Σήμερα, φτιάχνω στιφάδο για φίλους από την Ρώμη...
την φωτογραφία την πήρε η Μαργαρίτα.
Το σπίτι μας είναι μέσα στο σύννεφο.














6 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Grazie Velvet! Και καλό μήνα επίσης!

      νέα μας, εδω: http://www.sanbenedettoinalpe.com

      Καλή άνοιξη!

      Διαγραφή
  2. Kαλό Μήνα!

    Πως το κάνεις το στιφάδο?
    Έχετε κοκάρια εκεί ή το κάνεις με κρεμμύδια; :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλό μήνα Τζων Μπόη! Το κάνω ολίγον σπέσιαλ. Κοκάρια έχουμε αλλά όχι σήμερα :-( Σήμερα μικρά κρεμμύδια. Αλλά έχουμε δαφνόφυλλα από το δέντρο μας στον κήπο που τα φυλλάμε στο ψυγείο, και βέβαια γαρύφαλλο, και το σβήνω στην αρχή με μπόλικο λευκό κρασί, και βάζω και λίγο καγιέν και λίγο κέητζαν... Λουκούμι σου λέω!

      Διαγραφή

Σημειώσεις σχετικά με τα σχόλια:

Η Αποθήκη Σκέψης δεν δέχεται "Ανώνυμα" σχόλια, γιατί μερικοί ανώνυμοι διάλεγαν να μην υπογράφουν καν με κάποιο όνομα κάτω από το σχόλιό τους. Ενώ ούτε η μπλογκική ταυτότητα ούτε ένα όνομα γραμμένο κάτω από ένα σχόλιο σημαίνουν τίποτα, η προδίδουν κανένα πραγματικό στοιχείο, η πλήρης ανωνυμία δείχνει απλά έλλειψη οποιουδήποτε σεβασμού προς τους άλλους σχολιαστές. Ζητώ συγγνώμη για αυτήν την αλλαγή από τους φίλους που υπέγραφαν τα ανώνυμα σχόλιά τους και ελπίζω να βρείτε έναν τρόπο να συνεχίσετε να σχολιάζετε όποτε θέλετε.


Για να απαντήσετε σε μεμονωμένα σχόλια, κάντε κλικ στο λινκ "Reply" κάτω από το κάθε σχόλιο. Για να συνεχιστεί η σειρά σχετικών σχολίων κάτω από ένα συγκεκριμένο σχόλιο πρέπει να πατάτε το λινκ "Reply" κάτω από το αρχικό σχόλιο της σειράς.

Για να γράφετε ανεξάρτητο σχόλιο πρέπει να χρησιμοποιείτε το κουτί σχολίων κάτω-κάτω χωρίς να πατάτε "Reply" προηγουμένως.