Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου 2014

Χαρά!Όσον αφορά την εκλπετισμένη μου γεύση, τα αγαπημένα μου χρώματα είναι τα εξής, φτιαγμένα στο φώτοσοπ από εμένα, και παρουσιασμένα εδώ με τα πέντε μπλουζάκια (sweatshirts) τα οποία ο Santa μου έφερε από τον αμαζόνιο για Χριστούγεννα! Δεν βλέπω την ώρα να δω τι θα μου φέρει ο Άη Βασίλης την Πρωτοχρονιά!!! Και η Μπεφάνα τα Φώτα!Ο Santa φέτος ήταν πολύ δημιουργικός!
Μηδέν ζάχαρη και ελάχιστοι υδατάνρθακες!
"Μερέντα" για διαβητικούς!
Ο Santa το έφερε από την Αμερική, ερχόμενος από τον Βόρειο Πόλο...Εν τω μεταξύ εργαστήκαμε πυρετοδώς για να προετοιμασθεί το σπιτάκι μας για το 2015.
Το χρώμα παντού ήταν ένα ρουστικ άσπρο που πήγαινε για κρεμ με πλάβες καιρού και υγρασίας. Ένας καλός μου φίλος από την Βουλγαρία, που είχε βοηθήσει στο βάψιμο του διαμερίσματος στο Φάληρο το 2007, ήρθε στο χωριό εδώ με την γυναίκα του και έμειναν στο διπλανό μας διαμέρισμα τον Αύγουστο. Έβαψε όλο το σπίτι (όταν δεν πηγαίναμε βόλτες στα γύρω) εκτός της κουζίνας. Την κουζίνα την βάψαμε μόνοι μας λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα!

Ιδού η κουζίνα όπως ήτανε μέχρι προσφάτως...

Εργασία και χαρά!
Εδώ μου θυμίζω τον Γούντυ Αλλεν ντυμένο σπερματοζωάριο στο
Everything you always wanted to know about sex*
*but were afraid to ask.
(ask me anything)


Το πορτοκαλοροδακινί αυτό συνεχίζει και σε όλο το ταβάνι!
Ο απέναντι τοίχος είναι κίτρινο κροκού αυγού!
Κάτω από το παράθυρο του κήπου, ανοιχτό φυστικί!
Το πίσω μου, η βερσιόν μου του πέριγουίνκλ!Και ιδού τα χρώματα που ανέμειξα εγώ (χωρίς βιβλία με αριθμούς και ιστορίες). Η παλεττα του σπιτιού:Χρόνια Πολλά!!!

4 σχόλια:

 1. Πολλά χρωματιστά χρόνια εύχομαι !

  Αν κρίνω από την τραπεζαρία το αποτέλεσμα της ανανέωσής σας είναι εξαιρετικό .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Υπέροχη ευχή! Σ' ευχαριστούμε αγαπητή μου Scarlett και θα βγεις αληθινή σίγουρα! Σε λίγο θα βάλω φωτογραφίες από παντού και θα κρίνεις και μόνη σου: εμείς είμαστε πολύ ικανοποιημένοι! το σπίτι είναι χαρούμενο, με καινούργιες "διαστάσεις" χώρου... ότι πρέπει! Όλα τα καλά ευχόμαστε και σε εσένα!

   Διαγραφή
 2. Χρόνια Πολλά φίλε μου να χαίρεσαι ότι αγαπάς ,καλή χρονιά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημειώσεις σχετικά με τα σχόλια:

Η Αποθήκη Σκέψης δεν δέχεται "Ανώνυμα" σχόλια, γιατί μερικοί ανώνυμοι διάλεγαν να μην υπογράφουν καν με κάποιο όνομα κάτω από το σχόλιό τους. Ενώ ούτε η μπλογκική ταυτότητα ούτε ένα όνομα γραμμένο κάτω από ένα σχόλιο σημαίνουν τίποτα, η προδίδουν κανένα πραγματικό στοιχείο, η πλήρης ανωνυμία δείχνει απλά έλλειψη οποιουδήποτε σεβασμού προς τους άλλους σχολιαστές. Ζητώ συγγνώμη για αυτήν την αλλαγή από τους φίλους που υπέγραφαν τα ανώνυμα σχόλιά τους και ελπίζω να βρείτε έναν τρόπο να συνεχίσετε να σχολιάζετε όποτε θέλετε.


Για να απαντήσετε σε μεμονωμένα σχόλια, κάντε κλικ στο λινκ "Reply" κάτω από το κάθε σχόλιο. Για να συνεχιστεί η σειρά σχετικών σχολίων κάτω από ένα συγκεκριμένο σχόλιο πρέπει να πατάτε το λινκ "Reply" κάτω από το αρχικό σχόλιο της σειράς.

Για να γράφετε ανεξάρτητο σχόλιο πρέπει να χρησιμοποιείτε το κουτί σχολίων κάτω-κάτω χωρίς να πατάτε "Reply" προηγουμένως.