Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014

Μαρσάλα!


Τι χρώμα θα έχει η καινούργια σας χρονιά;
Μα, Μαρσάλα, φυσικά, σαν το Σικελικό κρασί.Κάθε χρόνο η εταιρία χρωμάτων Πάντόουν (Pantone) ανακοινώνει τι αισθησιακές αναζητήσεις θα απασχολήσουν την διάθεση της ανθρωπότητας. Το 2015, κατά την Πάντόουν, πρόκειται να είναι λουσμένο στους αριθμούς 150 79 76 οι οποίοι αντιπροσωπεύουν, όπως γνωρίζουμε όλοι, τις ποσότητες Κόκκινου, Πράσινου και  Μπλε (RGB) [ή, αν είστε περισσότερο επί της τυπογραφίας και προτιμάτε Κυανό, Ματζέντα, Κίτρινο και Μαύρο, CMYK: 32 74 64 20] που μαζί δημιουργούν την κόκκινη-καφέ απόχρωση που λέγεται Μαρσάλα!  (χρώμα ίντερνετ: #964f4c)

Τα πρωτεύοντα και τα δευτερεύοντα χρώματα
Έτσι φτάνουμε στο Μαρσάλα

Τα τελευταία 16 χρόνια σε χρώματα της Πάντόουν:Καλή Χρονιά
2015
Μεγιά και η βάση ψηφοφόρων της αριστεράς!


Η διορατικότητα της ηγεσίας φαίνεται στα χρώματα από τα οποία ξεκίνησαν:
Το κόκκινο, το πράσινο, το μωβ και το χρυσό του άστρου, μαζί, δημιουργούν...
Το βρήκατε!
ΜΑΡΣΑΛΑ!
(Ελληνηστί: "σκατί")
Με το καλό να μας μπεί!
Χαρούμενα, όλοι μαζί:
έεεενα... δύυυυο... τρίααααΑΑΑΑχχχ!


2 σχόλια:

 1. Χρόνια πολλά Δημήτρη, σε ό,τι χρώμα επιθυμείς :)

  Καλή χρονιά!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Χρόνια σου πολλά αγαπητή μου Scarlett!

   Νά'σαι καλά, Καλή Χρονιά, με υγεία, στα αγαπημένα σουν χρώματα λουσμένη :-)

   Διαγραφή

Σημειώσεις σχετικά με τα σχόλια:

Η Αποθήκη Σκέψης δεν δέχεται "Ανώνυμα" σχόλια, γιατί μερικοί ανώνυμοι διάλεγαν να μην υπογράφουν καν με κάποιο όνομα κάτω από το σχόλιό τους. Ενώ ούτε η μπλογκική ταυτότητα ούτε ένα όνομα γραμμένο κάτω από ένα σχόλιο σημαίνουν τίποτα, η προδίδουν κανένα πραγματικό στοιχείο, η πλήρης ανωνυμία δείχνει απλά έλλειψη οποιουδήποτε σεβασμού προς τους άλλους σχολιαστές. Ζητώ συγγνώμη για αυτήν την αλλαγή από τους φίλους που υπέγραφαν τα ανώνυμα σχόλιά τους και ελπίζω να βρείτε έναν τρόπο να συνεχίσετε να σχολιάζετε όποτε θέλετε.


Για να απαντήσετε σε μεμονωμένα σχόλια, κάντε κλικ στο λινκ "Reply" κάτω από το κάθε σχόλιο. Για να συνεχιστεί η σειρά σχετικών σχολίων κάτω από ένα συγκεκριμένο σχόλιο πρέπει να πατάτε το λινκ "Reply" κάτω από το αρχικό σχόλιο της σειράς.

Για να γράφετε ανεξάρτητο σχόλιο πρέπει να χρησιμοποιείτε το κουτί σχολίων κάτω-κάτω χωρίς να πατάτε "Reply" προηγουμένως.