Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015

Σκασμός;








Σχετικά με το αν ο Γ. Στουρνάρας, διευθυντής της Τράπεζας της Ελλάδας, θα προσαχθεί με την βία στις Επιτροπές (πληθυντικός) της Προέδρου της Βουλής Ζ. Κωνσταντοπούλου (επειδή η κα Κωνσταντοπούλου δεν μπορεί να περιμένει 6 μέρες για να ελευθερωθεί από τα επείγοντα καθήκοντά του ο κος Στουρνάρας, εν μέσω πιθανότατης χρεοκοπίας της Ελλάδας):

Παρακαλώ, και προκαλώ, τον οποιονδήποτε αναγνώστη να με βοηθήσει να καταλάβω κάποιο επιχείρημα το οποίο να προτείνει ότι οι ρήσεις και μέθοδοι του ατόμου που κατέχει την θεσμική θέση του Προέδρου της Βουλής, ΔΕΝ εμπεδώνουν Μακαρθισμό.
Πιστεύω, βάσισμένος σε εκείνα που λέει και κάνει, και στον τρόπο με τον οποίο τα λέει και τα κάνει, σε συνδυασμό με αναφορές και παραληλισμούς σε αδιαμφισβήτητα Ιστορικά γεγονότα, ότι η κα. Κωνσταντοπούλου σκέφτεται και πράττει ως κάποια θλιβερή Ελληνική έκδοση του Τζο Μακάρθυ. Διαφωνεί κανείς; Επιχειρήματα;
Πιστεύω ότι αυτή τη χρονική στιγμή ο Πρωθυπουργός θα έπρεπε να μιλήσει καθ' ιδίαν στην Πρόεδρο της Βουλής και να την παρακαλέσει, ευγενικά, να βγάλει τον σκασμό γιατί μας έχει κάνει όλους, και την θέση της, ρεζίλι, και γελοιοποιεί και τον θεσμό που αντιπροσωπεύει και τον εαυτό της με εμφανέστατη εμπάθεια, ερασιτεχνισμό, μηνύματα διχασμού, Μακαρθικούς-δικτατορικούς χειρισμούς, και έκδηλες τάσεις ψυχοπάθειας.




















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημειώσεις σχετικά με τα σχόλια:

Η Αποθήκη Σκέψης δεν δέχεται "Ανώνυμα" σχόλια, γιατί μερικοί ανώνυμοι διάλεγαν να μην υπογράφουν καν με κάποιο όνομα κάτω από το σχόλιό τους. Ενώ ούτε η μπλογκική ταυτότητα ούτε ένα όνομα γραμμένο κάτω από ένα σχόλιο σημαίνουν τίποτα, η προδίδουν κανένα πραγματικό στοιχείο, η πλήρης ανωνυμία δείχνει απλά έλλειψη οποιουδήποτε σεβασμού προς τους άλλους σχολιαστές. Ζητώ συγγνώμη για αυτήν την αλλαγή από τους φίλους που υπέγραφαν τα ανώνυμα σχόλιά τους και ελπίζω να βρείτε έναν τρόπο να συνεχίσετε να σχολιάζετε όποτε θέλετε.


Για να απαντήσετε σε μεμονωμένα σχόλια, κάντε κλικ στο λινκ "Reply" κάτω από το κάθε σχόλιο. Για να συνεχιστεί η σειρά σχετικών σχολίων κάτω από ένα συγκεκριμένο σχόλιο πρέπει να πατάτε το λινκ "Reply" κάτω από το αρχικό σχόλιο της σειράς.

Για να γράφετε ανεξάρτητο σχόλιο πρέπει να χρησιμοποιείτε το κουτί σχολίων κάτω-κάτω χωρίς να πατάτε "Reply" προηγουμένως.