Σάββατο 23 Ιουλίου 2016

Κλαν




Θέλετε να δείτε έναν πραγματικό αρχηγό της Κου Κλουξ Κλαν;
Νάτος.



Ο Ντέιβιντ Ντιουκ από την Λουϊζιάνα.
Πρώην Ρεπουμπλικάνος Πολιτειακός Βουλευτής μιας θητείας στην Λουιζιάνα,
Πρώην Γκραν Ντράγκον των Κου Κλουξ Κλαν.
Αυτό είναι, με σάρκα και οστά, το πρόσωπο του μίσους.
Νομίζατε ότι το είχατε δει στον Κασιδιάρη και τον Μιχαλολιάκο; Κοιτάξτε δαύτονε.

Σήμερα ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για την Γερουσία του Κογκρέσου στην Ουάσινγκτον.
Εδώ και μήνες είχε ανακοινώσει την υποστήριξή του για τον Ντόναλντ Τραμπ.


Ο Τραμπ την Πέμπτη δέχτηκε το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων στην τελευταία βραδιά του Συνεδρίου των Ρεπουμπλικάνων στο Κλήβελαντ του Οχάιο, ή όπως είναι επίσης γνωστό: «Το Συνέδριο του Τραμπ», όπου ο ναρκισσιστικός, κοινωνιοπαθής, πορτοκαλής και υπερμεγέθης Μπόμπος, φορώντας τα καινούργια ρούχα του βασιλιά, απήγαγε και αιχμαλώτισε το Κόμμα του Λίνκολν σε μία οργασμική θεατρική επιθεώρηση, πετώντας κομμάτια σάπιο ωμό κρέας στα ζωντόβολα που τον ζητωκραύγαζαν.
Ήταν μια ψυχολογικά καλοστημένη απάτη βασισμένη στο «συμβόλαιο» του ότι πρέπει να τον ψηφίσουν αν θέλουν να τους επιτρέψει να έχουν φαντασιώσεις για την κόρη του την Ιβάνκα η οποία και μίλησε επί 15 λεπτά πριν φέρει στην σκηνή τον πατέρα της. Άλλωστε και ο ίδιος είπε πρόσφατα ότι η Ιβάνκα είναι τόσο σέξυ που θα της ζήταγε να τα φτιάξουνε αλλά είναι κόρη του.

Τέτοιες στιγμές εύχεσαι ο υποψήφιος να ήταν ο Τζεμπ Μπους, γιατί η πραγματικότητα είναι περισσότερο τρομακτική από όσο μπορούμε να συνειδητοποιήσουμε...
Τα χρόνια του "W" Μπους, τα βγάλαμε χωρίς να τρελαθούμε γιατί μια φορά την εβδομάδα, για μια ώρα την εβδομάδα, μπορούσαμε να δραπετεύσουμε στην τηλεοπτική σειρά «Η Δυτική Πτέρυγα», και να ζούμε για λίγο την κυβέρνηση όπως θα έπρεπε να ήταν (έχω δει και τα 156 επεισόδια από 5-6 φορές το καθένα, και μερικά πάνω από 10).


Επίσης επί δέκα έξι χρόνια μέχρι πέρσι το καλοκαίρι, βλέπαμε κάθε βράδυ τον Τζον Στούαρτ στο κωμικό του ημίωρο όπου παριστάνοντας πρόγραμμα ειδήσεων, με άλλους κωμικούς σαν ανταποκριτές και δημοσιογράφους βοήθησε εκατομμύρια Αμερικανούς να βγάλουν κάποιο νόημα από την τρέλα της πραγματικότητας. Ο Τζον Στούαρτ έχει πάρει πολλά βραβεία αλλά η αγάπη και η εκτίμηση του κόσμου είναι το μεγαλύτερο. Και μας λείπει. Πολύ. Από πέρυσι που έφυγε από την τηλεόραση και άφησε γενειάδα.
Ένας από τους «ανταποκριτές» του Τζον είναι ο Στήβεν Κολμπέρ ο οποίος προχώρησε με δική του επιτυχημένη καριέρα, πρώτα με το δικό του σόου κωμωδίας και τώρα στην καρέκλα του Λέητ Σόου, ενός από τα δύο πιο σημαντικά σόου της νύχτας –το άλλο είναι το Τουνάητ Σόου. Στο Λέητ Σόυ Πέμτπη βράδυ, μια ώρα αφού είχε δεχτεί το χρίσμα ο Τραμπ, ο Στήβεν Κολμπέρ μιλούσε για την πρόσφατη απόλυση του διευθυντή των ακροδεξιών νέων της Φοξ. Εκείνη την στιγμή βγήκε από κάτω από το γραφείο του το παλιό του αφεντικό, ο Τζων Στούαρτ, που είχε έρθει να πει δυό πράγματα μετά από ένα χρόνο απουσίας. Για μένα ήταν πολύ όμορφο πως ο Στήβεν έδωσε στον Τζον Στούαρτ την καρέκλα του και το γραφείο του για να πει αυτά που ήθελε να πει στους Ρεπουμπλικάνους. Στο δικό του σόου επί 16 χρόνια ο Τζον είχε την σηνήθεια να γράφει κάτι σε ένα κομμάτι χαρτί μπροστά του, και συχνά φαινόταν ότι απλά σχεδίαζε κύκλους. Όταν ο Στήβεν τον έβαλε στο πνεύμα δίνοντάς του ένα σακάκι και γραβάτα, ο Τζον πήρε ένα λεπτό να γράψει μερικούς κύκλους, νοσταλγικά -το ακροατήριο δεν έχασε το παραμικρό.























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημειώσεις σχετικά με τα σχόλια:

Η Αποθήκη Σκέψης δεν δέχεται "Ανώνυμα" σχόλια, γιατί μερικοί ανώνυμοι διάλεγαν να μην υπογράφουν καν με κάποιο όνομα κάτω από το σχόλιό τους. Ενώ ούτε η μπλογκική ταυτότητα ούτε ένα όνομα γραμμένο κάτω από ένα σχόλιο σημαίνουν τίποτα, η προδίδουν κανένα πραγματικό στοιχείο, η πλήρης ανωνυμία δείχνει απλά έλλειψη οποιουδήποτε σεβασμού προς τους άλλους σχολιαστές. Ζητώ συγγνώμη για αυτήν την αλλαγή από τους φίλους που υπέγραφαν τα ανώνυμα σχόλιά τους και ελπίζω να βρείτε έναν τρόπο να συνεχίσετε να σχολιάζετε όποτε θέλετε.


Για να απαντήσετε σε μεμονωμένα σχόλια, κάντε κλικ στο λινκ "Reply" κάτω από το κάθε σχόλιο. Για να συνεχιστεί η σειρά σχετικών σχολίων κάτω από ένα συγκεκριμένο σχόλιο πρέπει να πατάτε το λινκ "Reply" κάτω από το αρχικό σχόλιο της σειράς.

Για να γράφετε ανεξάρτητο σχόλιο πρέπει να χρησιμοποιείτε το κουτί σχολίων κάτω-κάτω χωρίς να πατάτε "Reply" προηγουμένως.