Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

Επιβεβαίωση!


 BREAKING NEWS!Αρκετό καιρό τώρα τίθεται καθημερινά ή ερώτηση: "Είναι ο Παπανδρέου ηλίθιος;"

Μετά από τόση σπεκουλασιόν περί του θέματος, μάθαμε σήμερα ότι ο Παπανδρέου είχε αποφασίσει να δώσει την πρωθυπουργία στον Πετσάλνικο. Αναμφισβήτητη επιβεβαίωση ότι ο  Παπανδρέου αποδεικνύεται ηλίθιος!


4 σχόλια:

 1. Αφού είναι να τους τρελλάνουμε,ας το πάμε all the way...
  Tsakas for Prime Minister!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Όλα κι όλα φίλε Squarelogic! Προηγείται ο Fozzie Bear! (απο το Muppet Show, με υπουργό οικονομικών τον Gonzo)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Οι ψυχίατροι το λένε αμφιθυμία, τα υπολλοιπα εμπίπτουν στο ιατρικό απόρρητο. Είναι η μόνη του δικαιολογία για τις αγοροπωλησίες ομολόγων που γίνονται όσο παρατείνεται η εκκρεμότης και κάποιοι ξεφορτώνουν και κάποιοι αγοράζουν ελληνικά "σκουπίδια" τζάμπα. Εχει πανέξυπνους συμβούλους αυτό είναι σίγουρο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Αγαπητέ Διόνυσε, η αμφιθυμία φανερή -το απόρρητο είναι που με ανησυχεί... Με τους συμβούλους συνεννοείται στ' Αγγλικά ή ξέρουν μόνο Γερμανικά λες;

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημειώσεις σχετικά με τα σχόλια:

Η Αποθήκη Σκέψης δεν δέχεται "Ανώνυμα" σχόλια, γιατί μερικοί ανώνυμοι διάλεγαν να μην υπογράφουν καν με κάποιο όνομα κάτω από το σχόλιό τους. Ενώ ούτε η μπλογκική ταυτότητα ούτε ένα όνομα γραμμένο κάτω από ένα σχόλιο σημαίνουν τίποτα, η προδίδουν κανένα πραγματικό στοιχείο, η πλήρης ανωνυμία δείχνει απλά έλλειψη οποιουδήποτε σεβασμού προς τους άλλους σχολιαστές. Ζητώ συγγνώμη για αυτήν την αλλαγή από τους φίλους που υπέγραφαν τα ανώνυμα σχόλιά τους και ελπίζω να βρείτε έναν τρόπο να συνεχίσετε να σχολιάζετε όποτε θέλετε.


Για να απαντήσετε σε μεμονωμένα σχόλια, κάντε κλικ στο λινκ "Reply" κάτω από το κάθε σχόλιο. Για να συνεχιστεί η σειρά σχετικών σχολίων κάτω από ένα συγκεκριμένο σχόλιο πρέπει να πατάτε το λινκ "Reply" κάτω από το αρχικό σχόλιο της σειράς.

Για να γράφετε ανεξάρτητο σχόλιο πρέπει να χρησιμοποιείτε το κουτί σχολίων κάτω-κάτω χωρίς να πατάτε "Reply" προηγουμένως.