Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

Habemus Papam!


Έχουμε Πάπα! Habemus Papam! Τα πλήθη ζητωκραυγάζουν με χαρά αλλά και κατάνυξη μετά την εκλογή από τους καρδινάλιους, δια Θείας επιφοίτησης, του νέου Άγιου Πατέρα, του Ποιμένα του ποιμνίου, του από εδώ και πέρα αλάθητου κληρονόμου της καρέκλας του Αγίου Κωνσταντίνου (Καραμανλή).

Περιμένουμε από στιγμή σε στιγμή να ακουστούν οι καμπάνες ανά την επικράτεια...


4 σχόλια:

  1. Ρία μου, περί το ότι για λεφτά πρόκειται, ουδεμία αμφιβολία!

    (θένκγιου! τις βρήκα και έκανα το μοντάζ να το έχω έτοιμο την στιγμή της επίσημης ανακοίνωσης, και από τότε την έφτιαξα λίγο καλύτερα. Ψάχνοντας όμως στο ιντερνετ βρήκα αργότερα ότι την ίδια αρχική φωτογραφία του πάπα Βενεδικτίνου XVI έχουν πάρει και αλλάξει με φώτοσοπ πολλοί ανά καιρούς για να γελοιογραφήσουν πρόσωπα διαφόρων καταστάσεων σε διάφορες χώρες!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ μου Squarelogic,ποιός είπε ότι δεν κάνουν τα ράσα τον παπά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημειώσεις σχετικά με τα σχόλια:

Η Αποθήκη Σκέψης δεν δέχεται "Ανώνυμα" σχόλια, γιατί μερικοί ανώνυμοι διάλεγαν να μην υπογράφουν καν με κάποιο όνομα κάτω από το σχόλιό τους. Ενώ ούτε η μπλογκική ταυτότητα ούτε ένα όνομα γραμμένο κάτω από ένα σχόλιο σημαίνουν τίποτα, η προδίδουν κανένα πραγματικό στοιχείο, η πλήρης ανωνυμία δείχνει απλά έλλειψη οποιουδήποτε σεβασμού προς τους άλλους σχολιαστές. Ζητώ συγγνώμη για αυτήν την αλλαγή από τους φίλους που υπέγραφαν τα ανώνυμα σχόλιά τους και ελπίζω να βρείτε έναν τρόπο να συνεχίσετε να σχολιάζετε όποτε θέλετε.


Για να απαντήσετε σε μεμονωμένα σχόλια, κάντε κλικ στο λινκ "Reply" κάτω από το κάθε σχόλιο. Για να συνεχιστεί η σειρά σχετικών σχολίων κάτω από ένα συγκεκριμένο σχόλιο πρέπει να πατάτε το λινκ "Reply" κάτω από το αρχικό σχόλιο της σειράς.

Για να γράφετε ανεξάρτητο σχόλιο πρέπει να χρησιμοποιείτε το κουτί σχολίων κάτω-κάτω χωρίς να πατάτε "Reply" προηγουμένως.