Δευτέρα 19 Αυγούστου 2013

Κουκουβάου!






Κουκουβάου! Κουκουβάου!






















4 σχόλια:

  1. Ελπίζω μόνο να μην είναι βαλσαμωμένη η πανέμορφη Τυτώ :-)
    Mάλλον όχι.... πως τα καταφέρατε να την φωτογραφίσετε από τόσο κοντά;

    Να έχετε μια όμορφη μέρα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ, Levina, η καημενούλα είναι βαλσαμωμένη :-(
      Είναι στο κέντρο επισκεπτών του χωριού μας.

      Έμπαινε ο ήλιος από το παράθυρο και πήρα αυτές τις λεπτομέρειες, χωρίς να φαίνεται τίποτα από το γραφείο, για να την ξανά-"ζωντανέψω"... Η Φωτογραφία της Φύσης (Nature Photography) όσον αφορά το ζωικό βασίλειο (fauna) είναι τομέας στον οποίον δεν έχω φόρτε. Υπάρχουν ειδικευμένοι φωτογράφοι που παίρνουν τέτοιες φωτογραφίες και πολύ καλύτερες όταν τα "μοντέλα" είναι εν ζωή!

      Καλή σας βδομάδα!

      Διαγραφή
  2. Κι εγώ την ίδια απορία είχα με τη Λεβίνα!!!
    Ωστόσο όντως ξαναζωντάνεψε!!!
    Καλό ξημέρωμα εύχομαι ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλη σου μέρα marronblogger. Λίγο φως... κάποια γωνία... διαλεγμένη απόσταση... και το υπέροχο αυτό πουλί είναι ζωντανό στην καρδιά μας και την φαντασία μας :-)

      Εδώ βλέπουμε και ζωτανές συχνά. Κάνουνε έναν υπέροχο και διαφορετικό θόρυβο όταν πετάνε...

      Η ποικιλία ζωής στα δάση μας και στο Εθνικόπάρκοείναι καταπληκτική. Τον Σεπτέμβριο θα περάσουμε τρεις νύχτες σε κορφές μουγκρίζοντας σαν ελάια φια να καταγράψουμε τον αριθμό και την τοποθεσία των απαντήσεων που θα λάβουμε. Π΄ρπει να έχουμε κάπου 1.200 ελάφια στην επαρχία μας.

      Διαγραφή

Σημειώσεις σχετικά με τα σχόλια:

Η Αποθήκη Σκέψης δεν δέχεται "Ανώνυμα" σχόλια, γιατί μερικοί ανώνυμοι διάλεγαν να μην υπογράφουν καν με κάποιο όνομα κάτω από το σχόλιό τους. Ενώ ούτε η μπλογκική ταυτότητα ούτε ένα όνομα γραμμένο κάτω από ένα σχόλιο σημαίνουν τίποτα, η προδίδουν κανένα πραγματικό στοιχείο, η πλήρης ανωνυμία δείχνει απλά έλλειψη οποιουδήποτε σεβασμού προς τους άλλους σχολιαστές. Ζητώ συγγνώμη για αυτήν την αλλαγή από τους φίλους που υπέγραφαν τα ανώνυμα σχόλιά τους και ελπίζω να βρείτε έναν τρόπο να συνεχίσετε να σχολιάζετε όποτε θέλετε.


Για να απαντήσετε σε μεμονωμένα σχόλια, κάντε κλικ στο λινκ "Reply" κάτω από το κάθε σχόλιο. Για να συνεχιστεί η σειρά σχετικών σχολίων κάτω από ένα συγκεκριμένο σχόλιο πρέπει να πατάτε το λινκ "Reply" κάτω από το αρχικό σχόλιο της σειράς.

Για να γράφετε ανεξάρτητο σχόλιο πρέπει να χρησιμοποιείτε το κουτί σχολίων κάτω-κάτω χωρίς να πατάτε "Reply" προηγουμένως.