Σάββατο 1 Αυγούστου 2015

Γυρόπιτα
Σουβλάκι καλαμάκι χοιρινό, ΦΠΑ 13%. Με πίτα, ΦΠΑ 23%. Κιμάς μοσχαρίσιος 23%. Κιμάς χοιρινός 13%. Ανάμεικτος, 23%.
Εν τω μεταξύ, πρωτοβουλίες για την δημιουργία μηχανισμού αξιολόγησης των επιπτώσεων των πολιτικών λιτότητας στα ανθρώπινα δικαιώματα, πρόκειται να αναλάβει η Πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου.Όταν θυμούνται τις προ Ιανουαρίου 2015 σκέψεις και αιτιολογήσεις τους οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ,
πως αισθάνονται σήμερα;

Πως θα συλλέγει η κυβέρνηση το ΦΠΑ από πλανόδιους σουβλατζήδες σε διαδηλώσεις;Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημειώσεις σχετικά με τα σχόλια:

Η Αποθήκη Σκέψης δεν δέχεται "Ανώνυμα" σχόλια, γιατί μερικοί ανώνυμοι διάλεγαν να μην υπογράφουν καν με κάποιο όνομα κάτω από το σχόλιό τους. Ενώ ούτε η μπλογκική ταυτότητα ούτε ένα όνομα γραμμένο κάτω από ένα σχόλιο σημαίνουν τίποτα, η προδίδουν κανένα πραγματικό στοιχείο, η πλήρης ανωνυμία δείχνει απλά έλλειψη οποιουδήποτε σεβασμού προς τους άλλους σχολιαστές. Ζητώ συγγνώμη για αυτήν την αλλαγή από τους φίλους που υπέγραφαν τα ανώνυμα σχόλιά τους και ελπίζω να βρείτε έναν τρόπο να συνεχίσετε να σχολιάζετε όποτε θέλετε.


Για να απαντήσετε σε μεμονωμένα σχόλια, κάντε κλικ στο λινκ "Reply" κάτω από το κάθε σχόλιο. Για να συνεχιστεί η σειρά σχετικών σχολίων κάτω από ένα συγκεκριμένο σχόλιο πρέπει να πατάτε το λινκ "Reply" κάτω από το αρχικό σχόλιο της σειράς.

Για να γράφετε ανεξάρτητο σχόλιο πρέπει να χρησιμοποιείτε το κουτί σχολίων κάτω-κάτω χωρίς να πατάτε "Reply" προηγουμένως.